Snart smäller det!;)

Hejhej! Igen tyvärr som fick jag ingen bra bild på min outfit så det blir ingen:( sitter just nu och tittar på grevinnan och betjänten, ha en bra fortsättning!:)


gott nytt år!

Hej! Snart är det 2013! Fast det är ganska länge kvar ändå;) haha, har ni några nyårs löften? Jag har inga och har aldrig haft tror jag. Jag håller på att fixa och trixa;) vi ska till farmor idag och så. Jag hoppas att 2013 blir awesome!;)) haha, lägger in lite bilder senare när vi har kommit till farmor. Kommer lägg in en bild på min outfit också. Hejjdå!:)


Victorias secret fashion show

Hejj hej! Julen har varit jätte bra! Jag fick jätte mycket fina saker och så. På julafton fick jag 39 graders feber. Men jag var pigg ändå, så det varju skönt. Sen på tisdagen så varjag bara hema och gjorde inget, sen såg jag på vsfs. Idag har jag varit och sett på Sune i grekland med Alma. Den var jätte bra och rolig!:) Vet inte om jag kommer ta en bloggpaus över lovet? Orkar inte blogga nu. Kanske tar en längre bloggpaus också men vi får se. Hejjdå! 

Längtar...;)

Hej! Idag vaknade jag runt 20 i 9. Så jag vaknade i bra tid till julkalendern:) Har inte gjirt så mycket idag. Har haft jätte ont i halsen och är jätte förkyld:'( Så jag har varit välldigt hänging. Igår gick jag och la mig på dagen och sov typ i 2 timmar. Men just nu är jag hos farfar och har ätit lita mat här och så. Längtar jätte mycket tills imorgon1 Det är ju julafton! Det älska att titta på kalle anka och speciellt tjuren färdinan! Haha;) Bloggar mer imorgon hejjdå!:) jag har inte fått till det med bilderna än, det är något fel. Hoppas att man ser hela bilden! För när jag har valt en bild så tittar jag på "förhandsgranska" och då ser man hela bilden. Men sen när man ska lägga upp den ser man inte hela:(

2012-12-22

Vaknade vid åtta idag. Sen klev jag upp och gjorde frukost till mig och Linus. Så vi åt frukost medans vi såg på jul kalendern. Tänk det är bara 2 dagar kvar tills julafton! Länhtar jätte mycket men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Ka nog välja ut det Idag. Hejjdååå:-) 
Har inga bilder, för jag sitter med pappas surfplatta.

Knäck

Hej! Jag har inte kunnat blogga på länge för att det har varit nå fel på blogg.se.... Men hoppas det funkar nu! Idag har vi haft bolldag. Man möter alla sjuor i antingen basket, innebandy eller fotboll. Vi kom tvåa:) jag gjorde illa mig då vi spelade så jag har ont i knät. Kunde typ inte gå. Men sen bär jag kom hem började jag slå in packet och städa mitt rum. Nyss vart jag och mamma klara med våra knäck:) hejjdå!:)


Sleep over!

Hej! Från lördag till söndag sov Ida hos mig. Vi for och köpte godis på Konsum. Sen satt vi och titta på instagram och sånt. Idag så har vi spelat lite spel och baka cupcakes! Det att jätte roligt. Kom nyss hem från farfar, vi fick dit och dikade och så:) hejda!:)


Ida här!

Hejhej! Just nu är Ida här och vi sitter vid min ipad;) vi ska nog hitta på något kul snart! ♥ min blogg heter: http://frestadiusfoto.blogg.se :D
Ps: jätte fina bilder på maddow!!


Stan

Idag for jag och mamma på stan och köpte mina twintip. Jag köpt lite julklappar och så. Sen önskade jag lite kläder av farmor. Nu ska jag gå ut och skotta av snön på altan för att det har kommit jätte mycket snö. Sen ska jag vara med Ida:) hejjdå!👍


Äntligen fredag!

 
Halloj! Idag har vi haft elevensval och jag hade no. Vi labbde och det vr gaanska roligt. Jag trodde det skulle vara jätte tråkigt men det var helt ok. I onsdags hade vi oxå elevensval och jag hade sy slöjd. Det vr väll helt ok med. Men iaf äntligen är det fredag! Imorgon ska jag nog på stan och handla julklappar och twin tip. Just nu sitter jag och tittr på tv med pappa:-)  hejjjdå! Bloggar mer sen. Ska oxå börja lägg in mer bilder.

2012-12-13

Hej hej! Nu kommer det bilder från min födelsedag! Jag har inte kunnat lägga upp bilder:( Men nu går det! Så här kommer dom, enjoy!;) Fick oxå pengar och lite annat smått ;) hejjdå!:)

Jippi!

Hejj hej! Idag fyller jag år! Jippi! Haha, jag fyller ju 13 år!:) Har bakat den sån här regnbågs tårta med massa färger i. Det finns en bilde på en sån tårta som jag lagt in. I inälgget "before i die". Sån nu är ju en av dom sakerna avklarade;) Hhaha den är så cool. Kan lägga ut bilder på det jag fått också:) Gästerna kommer vid 6 tiden. Det ska bli så kul! Hejjjdå!:)

hejhej!

Igår hade vi wilmas överraskning. Pappa for och hämtade wilma. Vi satt bak i bilen så hon inte kunde se oss. Sen skjutsade han oss till bylla. Vi åt och hade roligt. Sen för vi iväg till mig och sov över här och såg på film också. Jag och Alma hade fart och handlat godis,dipp,chips,gurka och morötter som vi hade som snacks. Det var as roligt vi gick ut på kvällen. Idag har vi sett på film och varit ute i snön. Det har iaf varit jätte roligt. Längtar tills på måndag!:) För då fyller jag år!:)) Haha, hejjdå!
 

Kung imorgon!

Hej! förlåt för att jag inte bloggat som jag lovat. har pluggat hela veckan för jag hade/har prov igår, idag och imorgon. så jag har inte hunnit. Just nu pluggar jag till provet imorgon. Hoppas det inte är något prov nästa vecka! På måndag fyller jag år! jippi:) Jag har mublerat om i mitt rum, så det är mycket bättre nu. Sen då jag har pluggat klart ska jag se på tv och bara chilla;) Om det inte är nå prov och så nästa vecka kommer jag att blogga mycket. Hoppas jag, släng in en kommentar nån gång. Det är jätte roligt att få:) Hejjdå:) P.S imorgon kommer det att bli KUNG!<3
 

RSS 2.0