NEW IN


GOD KVÄLLSFIKA


SOME TIMES WE NEED A LITTLE MAGIC

Hej, idag började vi på textilarkivet kl 9. Så vi fick sov morgon. Vi slutade kvart över ett och då for jag,ida och wilma hem till Alma och åkte sån där ring efter deras båt. Det var as kul! Jag flög av 2 ggr själv och 1 gång med Alma,Ida och Wilma. Det var ganska läskigt att vara mitt ute i älven. Men det var sååå roligt ändå! Haha ser just nu på svenska Hollywood fruar, undra om det blir nått bråk igen? Hmm;) haha


THE LESS YOU CARE, THE HAPPIER YOU WILL BE

Hejsan svejsan! Orkar typ inte blogga. Men jag ska försöka blogga mer. Skolan har rullat på bra. Det har varit varmt väder hela veckan, hoppas det blir så nästa vecka också! Idag har jag inte gjort nått. Ska väll städa rummet och så. För ingen svarar på sms :/ hmm så får väll göra nått annat. Det är jätte fint väder ute, perfekt. Orkar inte skiva om vad jag gjort i helgen och så;)


•CITAT•


EN VARM DAG

Hej! Idag har skolan gått riktigt bra. Slutade kvart över ett tror jag. Så gick hem till Alma där jag hade cykeln och cyklade hem snabbt som bara den. Och sen for jag till Alma igen. Don har köpt en ny båt. Och vi fick åka en stor bad sak grej efter, man kunde sitta tre på den. Hur kul som helst var de! Första gången for vi typ igenom vågen och vi for av mitt ute i älven. Läskigt. Om du läser det här Alma, så vill jag säga att det har varit hur kul som helst och jag skulle gärna göra om det med dig! Vi ha så otroligt många minnen och fler hoppas jag att det blir!👭 Ps har inte tagit några bilder så det får vara utan några:(


☆BESTÄLLT☆


BACK TO SCHOOL

Halloj! Det var länge sen jag bloggade. Men idag började ju skolan. Det var ganska okej, vi fick en ny mentor,nya skåp och allt. Vi har ett ganska bra schema osv. Men skulle gärna ha längre lov. Ska beställa 3 tröjor nu. Från H&M. Lägger ut bilder på dom sen:D hejjdå!


LOL VAD GULLIG!


IN THE END WE ONLY REGRET THE CHANCES WE DIDN'T TAKE


NEW IN LINDEX 79.50 KR


♡TEAM SPOBY♡


KRÄFTSKIVA

Hej! Igår var det kräftskiva hos farfar. Gjorde inget speciellt på dagen eller så, eller jag och min faster plockade hallon. Plockade typ 2 liter, eller nått sånt. Idag så for vi ju hem då. Vi gick till nån ny lekpark där. Så Linus höll på att springa runt där och självklart var jag ju tvungen att prova också. Lol. Iaf, har lagt till en till kategori "citat". Såg att Alma hade gjort det, tyckte det var en bra idé så ville också ha så. Haha hoppas det är okej;) haha hejjdå! ( har inte tagit några bilder alls nu i helgen, så blev ett inlägg utan bild)


SOME INSPIRATION


MASSA ROLIGA DAGAR

Hejhej! Den här veckan har jag inte bloggat nått. Men iaf från tisdag-torsdag sov jag,Alma och Ida i min stuga själva. Vi for och handlade på tisdagen. Och köpte godis för nästan 180kr! Haha men det räckte ju;) vi badade och hade as kul. Sista natten var jag och Alma vaken hela natten. Och halv sex på morgonen badade vi. Och det var as varmt! Idag ska jag fara till norrfällsviken. Så bloggar nog kanske där också. Imorgon ska vi nog bada i älven så hoppas på fina bilder;)


Skön sommarkväll vid älven♡


☆VARIT MED BÄSTA ALMA IDAG☆

Hellow my friends! Idag har jag varit med Alma. Vi for till Långsele och badade. Sen for vi hem och jag åt oss Alma. Sen höll vi på att kolla på vine och bara höll på med mobilen tills vi fick en hallon paj! Den var jätte god! Jag som älskar hallon;) sen gick vi och badade med ett under vattens skal. Så det kommer upp en video imorgon. Och vi ska även planera imorgon. Och på tal om vine. Älskar den Appen! Bästa. dem white boyz. Säger bara OMG! Haha Godnatt!


I'M NEVER CHANGING WHO I AM

Hej! Hela helgen har jag badat! Så himla skönt. Igår så åkte vi flotte in till stan och köpte pizza. Och jag hade bakat så vi stannade och fika den. Sen for vi vidare. Sen for vi hem igen och badade. Sen hade jag bara tråkigt. Vi satt ute runt en brasa. Bloggar mer sen, så vi hörs!


SOL,BAD OCH VÄRME ÄR PERFEKT

Hej! Idag har det varit väldig varmt. Vi for ut till stugan senare på dagen och blir här hela helgen. Imorgon ska vi fara ut med flotten,bada,fika och bara njuta av värmen! Bakade två pensionärskakor. Så vi skulle få nå fika. Bloggar mer imorgon!:) haha hittad en gammal bild på mig;)


♡LITTLE THINGS♡

Hej hej! Har typ inte gjort nått speciellt idag och igår. Alma och Ida(och resten av deras fotbolls lag såklart ;) ) har ju farit på mid nordic cupen. Dom kommer hem på lördag. Sen på måndag ska vi planera en sak. Ska bli jätte kul iaf. Sitter just nu och målar naglarna, bloggar kanske mer sen!


1 Augusti


RSS 2.0