DET JOBBIGASTE ÄR AVKLARAT

Jo, idag har jag ju haft spanska test, matta prov och beep-test(vet ikke hur det stavas). Hoppas på att spanskan och matten gick bra men det kändes som det iaf. Och nu till beep-testet, det fick super bra! Är hur nöjd som helst och har tränat en hel del i några veckor så det är bara att fortsätta! Nu är det vara no prov kvar på fredag. Nu tänkte jag ta och sova, GOODNIGHT!



SH'BAM

Halloj! Jo denna vecka består av massa prov och test. I spanska,no och matte. Så känner att det är väldigt stressigt. Och jag pluggar inte lika mkt som jag borde, haha jag suger. I alla fall ikväll har jag varit på sh'bam mer almis. Det är sjukt kul! Tycker det är jätte kul att gymma och vara på gruppträning har jag märkt, verkligen super kul. Nu tänkte jag plugga lite och tagga inför beep-test, spanska test och matte prov imorgon. Bye bye!:)



-




LITE BILDER FRÅN ALMA








MYYS HELG

TJOO! Igår åkte jag,Alma å Wilma längdskidor och grillade korv. Vi hade det super mysigt. Vi åt kakor och bullar med, haha. Sen åkte vi hem på längdskidornas till Wilma. Efter ca 1 timme gick vi och handla tacos och massa gott. Sen sov vi över hos wilmis. Har haft jätte roligt och pratat massa skit om vi säger som så. Haha hej svejs så länge!








FRILUFTSDAG I BACKEN






HAPPY

Halloj! Som rubriken säger så är jag något glad! Har gjort en rakpermanent i håret. Innan det så hade jag lockar,stora "vågor" i håret, eller ja självfall eller vad det heter. Allmänt hemskt hår asså, stort och hemskt. Har ju alltid använt plattång,locktång hela tiden eftersom jag hatat mitt hår. Så bestämde mig för att göra en rakpermanent, och jag är super nöjd! Håret är rakt och fint, lite lite böjda toppar men man har ju plattången till de. Så kommer inte använda plattis lika mkt nu. Har tyvärr ingen före bild på hur hemskt mitt hår var när man duschat. Men har en efter bild, där är håret nästan torrt och riktigt rakt(efter duschen). Så om ni funderat på att göra en rakpermanent, så gör det! Lovar att du blir nöjd!



GLAD ALLA HJÄRTANS DAG








INSPIRATION




-




NU ÄR HELGEN ÖVER

Igår på dagen var jag med Alma och Wilma. Vi gjorde massa challenges, drack ägg,åt tabasco,buljong,bakpulver, drack så mkt vatten vi kunde. Jag spydde 6 ggr när jag hade druckit allt vatten och tror Alma spydde 1 gång. Wilma vill inte köra det för hon hatar spya haha. Idag har jag åkt skridskor i västra spannsjön med familjen och några andra. Så det har varit en riktigt rolig och chill helg👌 tyvärr så har jag inga bilder på det vi gjorde men bjuder på en bild på mig.




FREDAGS BUBBLAN

Tjenare! Efter skolan var jag med Alma. Vi gick hem till mig, och kollade på massa gammla bilder,dunka musik, sprang på Ica och köpte hubba bubba tuggummin. Jag tuggade hela paketet så jag kunde göra enorma bubblor. Hahha. Har haft det riktigt roligt. Imorgon vet jag icke vad som händer faktiskt, det får vi allt se tomorrow. Goodnight alla fina!






HAPPY FRIDAY





TODAYS OUTFIT




6/2-2014

Halloj! Ett kort fattat inlägg kommer nu, haha. Idag på skolan stod jag,Alma och lina på händer efter varandra. Vi hade liksom bena på varandras ben(Alma var först, sen jag i mitten som svankar otroligt mkt och sen lina). Har haft jätte kul idag med massa olika friendz. Just nu ligger jag i sängen och kollar på bilder från klassresan 2012. Och från somrar osv. Gud vilka minnen som ploppar upp, saknar gammal klassen. Men hamnade i en grym klass sen efter det, vi är som en liten familj haha♡♡



CITAT




HAH LIFE SUCKS SOMETIMES ":)"




SOMMAR,MINNEN,LÅTAR,MAH HOMIES

Tjäena! Skolan rullar på som vanligt. Veckorna går väldigt snabbt. I helgen gjorde jag inte så mkt, var med Alma i lördags på kvällen. Annars har jag bara tagit det lugnt. Har prov på onsdag i so. Kul kul, haha nej verkligen inte. Men det ska nog går bra. Älskar att lyssna på gamla och lugna låtar just nu. Det väcker så otroligt många minnen och man bara taggar inför sommaren. Självklart så får man ju fram mest minnen från sommaren. Eller jag får det iaf. Och jag hoppas på en grym sommar med mina homiies you know. Haha älskar er♡♡ vill ha den bästa sommaren ever! Ska göra den till den bästa♡ Bjuder på några av alla hundra bilder jag har på oss(jag ser ut att göra värsta bitch blicken på den med mig och lina men det gör jag verkligen inte) ♡ 





GULLIGASTE THEO





1 FEBRUARI




RSS 2.0