Almis myys!

HOLA! Idag är den en awesome dag! Eller helg;) Alma ska sova här hela helgen, as kul ju! Vi gjorde Tacos till middag. Gotti gott;) sen ska vi på Ica och köpa lite godis och så. Och se på nån film och ta det lugnt. Imorgon ska vi kanske på stan sen så ska vi till farfar och äta middag och sen vidare till crusingen. Den här helgen kommer bli den bästa på länge! Vi hörs lite senare kanske. Bjuder på några fina bilder på oss igår;)


Tomorrow its FRIDAY!

Tjääna;) haha, måste börja blogga lite mera. Men idag så har skolan varit bra, imorgon ska jag göra ett om prov i matte. Om algebra... Men det ska nog gå bra. På hela sjuan tror jag att jag bara gjort 2 st om prov. Det känns awesome! Haha. Iaf i helgen kommer det bli så kung! Fett grymt och as kul!:D berättar kanske sen;) haha ska sova nu.


Hakuna matata

Hejsvejs! Mamma och pappa kom hem idag, typ kl halv sju. Dom kom och hämtade mig hos mormor och morfar. Sen for vi hem, såå skönt att vara hemma. Skolan har varit bra idag. Ganska lugn och så. Men iaf när vi kom hem for jag tillbaka till mormor och hämtade cykeln med Linus ;) sen när jag kom hem igen fick jag en parfym som mamma hade köpt. Hon köpte Justin biebers parfym someday. Den luktar super gott! Hon fick välja att köpa den eller lady gagas parfym fame. Så hon valde den hon tyckte luktade godast;) haha vart jätte glad. Har bara lady gagas kvar också ska jag beställa nån Victorias secret också, haha hörs kanske imorgon!


Mormor och morfar

Hej! Idag har jag varit med Ida. Vi for och köpte en glass. Sen så hoppade vi studsmatta och hade lite kul. Sover hos mormor och morfar från idag tills på tisdag för mamma och pappa är borta. Imorgon är de ju skola:(
Det var ganska länge sen jag bloggade. Men hoppas att det ska bli mer under sommaren och mer bilder! Ska verkligen försöka ta så mycket bilder gav dagen som helst! Har också börjat att se på pretty little liars nu. As grym serie! Bättre än gossip girl! Haha hörs kanske imorgon, god natt!


Efterrätt


Inspiration: tattoo


Bästa/roligaste apparna


19 maj

Hejhej! Igår solade jag och var med Alma,Ida och Frida. Vi solade,hade picknick och försökte att doppa oss i älven. Men det var så himla kallt! Såg ju på Eurovision song contest igår.Tyskland var riktigt bra. Haha visste inte att hon skulle vara med. Hoppas verkligen att sverige skullle vinna. Men nej. Danmark vann. Den var väll bra, men Sverige skulle ha vunnit! Haha, hörs sen!


26 dagar kvart till SOMMARLOV!!

Hellow! Det är bara 26 dagar kvar till sommarlov! Längtar så himla mycket! Gaaah! Idag har det varit jätte varmt, 23 grader varmt. Härligt!
Iaf idag på svenskan, visade jag,Alma,lina,Jennifer och Wilma upp en pjäs. Eller vad man ska kalla det. Vi spelade upp prinssesan på ärten. Det gick väll sådär. Aja nu ska jag se om vi ska hitta på nått, hörs sen!:)


Nytt skal

Idag har skolan varit bra. Vi åt nå snusk korv till lunch. På no:n så labbade (stavning) vi. Det var as tråkigt. Gick hem med Ida när vi slutade. Idag kom mitt skal som jag beställt. Ett svart börs skal. Och typ förra veckan kom mitt skal. Har inte visst det, men ni får bild på båda nu;) haha vet inte vad jag ska göra sen. Ska nog ut och gå, hörs sen!:)


Inspiration: Victoria's secret


Challenges! Med Alma och Lina:)


Banana-sprite


As rolig helg!

Hellow! Har ju varit med Alma,lina och Wilma typ hela helgen. Igår sov vi hos lina tills idag. Vi gick på Konsum och köpte godis och så. Sen gick vi hem och så på film och hade kul. Idag så han vi inte mer än att vakna, ära frukost och göra lite små saker innan alla skulle hem. Vi for typ hem vid kl 3. Vet inte vad det är för fel, videorna vill inte komma upp. Dom bara står och laddar på VFM. Funkar inte alls. Men hoppas dom kommer upp iaf, men måste gå nu. Pappa fyller år så måste städa klart rummet nu:) VARNING! As ful bild på mig!


Hela Sveriges Fredag!

Kom hem från lina typ kvart över sex. Idag så har vi gjort massa challenges. Vi gjorde chubby bunney. Det var as kul. Sen gjorde vi mentos och coca cola light. Vi la 6 st mentos i munnen sen drack vi drickan. Och då ska det tydligen spruta ut ur munnen. Men det gjorde det typ inte. Sen gjorde vi banana-sprite. Om man äter banan sen dricker en hel sprite så ska man tydligen spy. Jag och lina gjorde det och vi rapade jätte mycket. Och det smakade spya och spyan kom upp i halsen. Haha! Sen gjorde vi salt och is. Man här salt på armen sen lägger man på is. Det gör så himla ont! Trodde jag skulle dö. Haha Nää men nästan. Kommer en vild på hur märket ser ut efter isen och saltet. Till lunch gjorde vi bläckfiskar;) man stoppar in spagetti i korven sen kokar man dom. Och då ser spagettin ut som armarna;) har haft en as kul dag. Sen imorgon ska vi sova hos lina också. Sen kommer det också upp 2 st videos. När vi gjorde alla challenges. Farmors internet suger. Så dom kommer upp imorgon när jag kommer hem:) så hoppas ni gillar videorna intrigen!;) ser iaf på hela Sveriges fredag. Men det är typ slut nu. Så ska gå och kolla på Lets Dance men farmor och Leif. Hejjdå!:)


This is Fucking awesome.

Hejsan svejsan! Sover ju hos farmor för mamma och pappa är i Finland. Idag ska jag vara med lina, Alma och kanske Wilma. Är hos lina just nu. Vi ska gör massa roliga saker och så. Sen imorgon ska vi på marknaden och sen sova hos lina var det tänkt. Måste gå nu, hejjdå!


I love the summer!

Nämen tjena! Idag så har allt varit helt okej. Det har varit as varmt, +20 grade idag. Kom hem vid kvart över fyra. Tog på mig korta shorts och ett linne. Och satt mig ute på altanen och solade lite. Sååå skönt! Sen efter maten kom Malin och klippte mig. Vart as bra. Hon klippte bort alla slitna toppar. Klippte kanske 2 cm. Var det ända om var slitet. Men sist så tog hon 4cm, det var lite hemskt;) haha, jag älskar sommaren! Den är snart här! I LOVE SUMMER!!


Music: the solution to any problem

Go kväll!;) idag for jag hem från stugan. För det är ju skola imorgon. Vi går bara måndag och tisdag. På onsdag så har vi elevens val så då blir det ju en lugn dag och Inge skola. Och sen är vi hu lediga på torsdag och fredag. Har varit ute och gått med pappa ikv. Kom hem och duschade. Just nu så sitter jag i soffan och tittar på tv. Älskar den här effekten!;)👇


Inspiration: cupcakes


Prove to me that you care.

Idag är det FREDAG! Så härligt! Är i stugan nu, första helgen. Riktigt härligt faktiskt. Mamma och pappa har fixat i vårt rum. Nya sängar och så. Men iaf på skolan har det varit bra. Lite seg, men man har ju klarat sig igenom dagen ändå. På spanskan hade vi nån vikarie som kände Gloria. Haha vi ställde fram klockan 10 min. Så vi fick sluta tidigare, som tur märkte hon det inte! Vet inte vad jag ska göra imorgon. Men vi får väll se, ska fixa lite ut iaf. Men Sörens grav och så, hörs imorgon!


Första maj


Valborg

Ikväll for jag ju till farmor. När vi KLM dit filade vi, sen gick jag och pappa bort och titta på majbrasa. Och pratade med massa folk osv. Sen så började dom smälla smällare och Theo vart ju rädd. Så vi fick gå hem, stackars Theo. När vi kom hem igen, så gjorde vi inte så mycket. Jag höll typ bara på med mobilen. Vi for typ hem nån gång innan tolv. Nu ligger jag i sängen och håller på me mobilen. Imorgon ska jag fara till norrfällsviken. Så hörs imorgon!


RSS 2.0