Shoppat

Hejj! Idag for jag ju till birsta med Alma! Det var as roligt, vi shoppade ganska mycket fast ändå inte så mycket;) Vi har haft det så as grymt kul! Kommer bilder på alla klädesplagg imorgon. För jag måste ta bättre bilder:) När vi var på sko punkten hittade jag 4 as snygga skor. Provade dom, och knäppte kort på dom. Älskar dom:)
 
 
Hejjdå!

Birsta!:)

Godmorgon! Snart bär det av mot Sundsvall med Alma. Det ska bli så kul, bloggar mer sen!


Snart halloween!:)

Hej! Vaknade halv åtta. Åt lite gröt till frukost/lunch. Sen har jag bara slappat;) Har bara suttit vid datorn. Lekt lite med Theo. Tagir kort på han osv. Och nsart är det ju halloween!:) Längtar, ska få såååå mycket godis. Hoppas jag, ska gå men Wilma och Alma, kanske Ella. Hoppas att hon oxå kan:) Ska kanske vara med Alma och Wilma idag. Vet inte för det går segt, för oss;) Skolfotona har kommit idag, längtar tills skolkatalogen kommer:) Hejjdå!:) 
 

Snöö!:)

Vaknade runt halv nio idag. Sen så kleva jag upp och gjorde frukost och hädde på en film:) Jag såg på Bratz hehe;) Inte på den täcknade. Hade bara lusta att se den. Sen gick jag och åt med mamma och pappa på nipan restaurangen. Sen följde jag med pappa på jobbet. Vi gick och fikade hos Staffan och Raja. Varje gång jag är på pappas jobb måste jag göra en tekning och sätta upp på hans vägg. Sen for vi hem och nu gör jag inget. Hejjjdå!:) Och det snöar nu! Jaaa:)

2012-10-28

Hej! Igår så for vi på skoternsdag. Det var roligt, sen när vi kom hem så fikade vi hos några. Vi åt oxfile och så. På kvällen var jag och  min lillebror hemma själv, tittade på film och hade myys!:) Idag vaknade jag halv åtta och sen har jag varit med Alma. Vi gjorde typ som två shower. Alma spelade fjortis och jag spelade emo. För jag har mittbena och då hädde jag håret iför ögonen osv. Sen åt jag där. Det var jätte gott. Jag följde med henne på handbollsträning, det såg ritkigt roligt ut. Nu ska jag se på tv och njuta av att det är lov<3333
Hejjdå!:)
 
 
 

HÖST LOV!!!!<3

Halloj! Imorse skjutsade pappa mig till skolan och hämtade mig, WIlma och Alma. Vi åt nå kyklig wook, vi hade redovisning i so. Jag skulle berätta om "Guds tio budord". Tyckte det gick jätte bra! sen fick vi reda på spanska, skriftligt och jag fick ett B!:D Vart as nöjd. Mamma kommer snart hem och vi ska göra mat. Sen blir det myyys och x-factor:) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra:( 
Byebye!:)

Läxa:(

Hello! Idag så hade vi spanska prov, men jag hann inte idag för att det var muntligt. Så jag ska få göra det på fredag med några nadra:) Det känns  bra för då kan jag ju träna mer på det:)(Y) Nu sitter jag och tränar på engelskan och smsar:) Vi åt pytt i panna idag på skolan. Sen ska jag gå och duscha. Hejjdå!;)


Kladdkaka!;)

Hej! Idag följde Alma med mig hem från skolan också. Vi va ute och hållde på med en sak.... Sen åt vi mat och sen åt vi kladdkaka!:) Skolan har gått snabbt idag, hade bara 4 lektioner! Super bra, igår hade vi spanska prov och idag & imorgon:( Har jätt mycket prov. Alma har nyss åkt hem. Så kl 8 ska jag se på Hart of dixie sen kl 9 ska jag se svenska
hollowood fruar :) Haha! Gunilla är ju som hon är;) Ajja Hejjdå!:)

stan:)

Heejj! kom nyss hem från stan. Vi tittad om det fanns några snygga kängor men jag hittade inga:( Sen ska vi ut och äta med farmor och leif. Vet inte var vi ska äta:) Vi köpte lösögonfransar för skojskull. Oxå for vi på lidl, hehe! Bloggar nog mer senare ikv!:)
 
 

Hiss&diss

Dagen hiss: Swedish house mafia! Dom är grym och har ju jätte bra musik. Men det är ju jätte tråkigt att dom ska lägga ner:( Dom är verkligen awesome!:)
                                            
Dagen diss: Är regn! Hatar regn. det är så tråkigt då det regnar. Det finns ju inget att göra, bara sitta inne och inte göra något. Och om man går ut så blir man ju dyngböt i så fall:( Det regnar hela tiden här:(
                                        

2012-10-19

Halloj! Idag gick skolan bra som vanligt, vi åt potatismos och köttbullar. Inte såndär fredags mat.....som vi fick på min gamla skola. Igår fick vi reda på vårat prov, jag fick ett C. Det var ju as bra, för det högsta man kunde få var C. Nu sitter jag och tittar på x-factor och FUN uppträder. Dom är ju faktiskt bra!:)

Hejjdå!
 
 

Spruta!

Hello! Sitter i "vilorummet" för vi har tagit en spruta:) Den gjorde inte ont alls, vi ska ta den 3ggr och vi har tagit den 2ggr nu:) Vi ska ha gympa efter åt, det känns som om armen är lite tyngre;) hejjdå! Ni får en bild på mig i glasögonen nu:D


Glasögon

Hej! Igår va skolan okej, vi åt kebbabgryta med ris. Det var ganska gott. Jag fick glasögon i Torsdags. Alma har sovit hos mig inatt och vi Grattade Wilma idag. Hon fyller 13 år! :) Vi bakade kladdkaka med polkagris grädde. Sen gick vi på marknaden, imorgon så ska vi stå och sälja lotter. Vi får penegar för att stå där. Så pengarna går till klasskassan:) Det fanns iget på marknaden typ ;) Det kanske kommer en bild i nästa inlägg då jag har glasögonen på mig :D
 
Hejjdå!

Bästa videon ever!!:D

 

No prov:(

Hej! Idag fick vi kalopps på skolan, var väll okej. Hela skoladagen har varit okej;) Ska snart äta också ska jag träna lite mera på noprovet som vi ska ha imorgon. Kan allt men det är ju bra att tränalite mer ändå?;) Lyssnar på musik ocks, älskar musik! Skulle inte kunna leva utan musik tror jag;) 
 
Hejjdå! :)

Farmor!:)

Halloj! Sitter hos farmor nu. Idag har jag varit på stan och handlat en jacka och en stickad tröja. Sen till middag lagade jag potatisgratäng,sallad och fläskfilé. Sen till efterrätt gjorde jag chokladpudding, så ny är man jätte mätt! Har tittar på körslaget, har inte följt det. Har bara sett 2 program av det;) Jag och Linus har spelat massa spel, och jag och farmor har spelat vändtia. hejjdå!:)


Bilder

Hejj! Idag har skolan varit ganska rolig, vi åt en äklig lasange(stavning). Alma fyller år idag. Ska snart äta, för jag ska sitta barnvakt igen:) Har fört över lite bilder nu. Vi ska har prov på NO nästa vecka. Och det är as mycket vi ska kunna. Massa onödigt fast det kanske ändå är välldigt bra att veta?;) På matte provet fick jag E. Var inte nöjd, men jag ska göra ett C-A prov hoppas man får bättre betyg då:) Ha den bra!;) Jag har gjort klart mitt bokomslag på syslöjden, kommer en bild på den:)
 
Hejjdå:)

Swedish house mafia!:)

Hej, sitter och gör spanska och engelska:( Medans lyssnar jag på Swedish house mafia<3 Vi åt nå skavgryta på skolan, med pasta, Det har varit bra på skolan. Ikväll ska jag se på x-factor och williams lista. Tipsa gärna vänner och andra om min blogg! Behöver mer läsare:) Men ni behöver ju inte läsa den om ni inte gillar den:/ Men ajja hejdå!
 Hehe! jag och Theo<3
 

RSS 2.0