HEMMA FRÅN STOCKHOLM

Halloj! I fredags for jag med Alma till Stockholm och kom hem idag. Vi bodde hos hennes farmorr och sov en natt hos min morbror. Vi har shoppat, varit på Hellenius hörna, shoppat ännu mer, träffat Jennifer(shoppat med hon och hon har varit med på hellans hörna), åkt massa buss(vart sena till hellans hörna btw. Men hann ändå, som tur va), varit vaken länge på natten och skrattat som tokar, sett på film, ätit frozen yougurt, har säkert missat saker nu;) men tänkte lägga ut bilder i två delar sen. Sen bilder på det jag köpt. Ville verkligen inte fara hem till sollefteå igen. Kunde ha stannat i Sthlm forever liksom! Haha, har haft det hur kul och nice som helst. Sen nu till halloween håller vi på att hitta på nå saker. 



CITAT




A SUPER FUNNY DAY

Hola, idag har jag varit på stan. Köpte nya byxor och en tröja. Sen for jag hem, sen for vi och åt. Alma sover här inatt så vi har haft en hel del kul. När vi var på väg till Ica så tappade vi båda våra bankkort... Men som tur va att vi hitta dom. Haha.  Vi köpte lite candy. Den försökte vi lära oss att twerka men det gick inte så bra. Och nu vet jag hur man ändrar bild storlek, tack vare Alma. Kungligt. Imorgon ska vi väll hitta på nått tror jag, god bye! Btw första snön kom här den 17/10 sjuuuktzz.




SHIT I LOVE...

 
 
 

LITE BRÖLLOPS BILDER OCH ANNAT

 
 
Hej hejj! dags för ett lite blogg inlägg. I lördags var jag på bröllop. Det var roligt, välldigt fint och så. Fick inte så jätte bra bilder på bröllopsparet. För det var så många ivägen. Har välldigt roliga planer på gång på höstlovet. Berättar det sen kanske, ni kommer iaf få hlra det nån gång. Skolan har varit okej idag. Gick super bra, har ett prov kvar den här veckan sen är det plugg fritt. Sköönt. I söndags stod jag ju på höstmarknaden och sålde karusell biljetter med Alma. var välldigt lång tråkigt. Men vi sprang i väg och köpte godis, det gjorde dagne bättre. Sen gick vi hem till mig och fixade i ordning wilmas födelsesgas present. Vi ska bjuda hon på spa och så. Godnatt!
 

FREDAG ÄR EN UNDERBAR DAG

Nämen halloj! Äntligeen helg säger jag bara! Så skönt att slippa plugga, har typ pluggar varje dag i 3-4 veckor. Imorgon så ska jag ju på bröllop, har bara en sak att fixa sen är jag klar. Så ska fixa det imorgon. Den här veckan har gått riktigt fort. Idag har det bara varit chill tycker jag. Lägger ut ett litet collage från den här veckan med lite blanade bilder. Har också lite planer, men iaf igår var jag med alma på stan för det var tjejkvöll och massa rea. Sen fikade vi på cafe petter men våra kort funkade inte så vi fick ta ut. Men det gick ju super ändå! Hade iaf roligt. Vad tycker ni jag ska blogga om? Känner att jag bara bloggar om massa tråkiga saker. Ska göra en inspiration också, och hatar verkligen blogg.se appen man kan ju inte ändra storlek på bilden! Om nån vet så kommentera;) haha hejjsvejj!
 
 

SJUNDE OKTOBER TJUGOHUNDRATRETTON

Halloj bloggen! Idag har skolan varit helt chill faktiskt. Fick hål på näst sista timmen och timmen efter servade vi återläsning. Så vi gick ju hem efter matten efter lunchen. Vi gick och kollade på stan lite granna, så kom hem kring kL 2. Sen har jag pluggat till so provet och lite till spanska provet. Har bara tagit det lugnt om man säger som så. Försöker iaf komma tillbaka med bloggandet, tänker att när jag inte gör nått så kan jag ju lika gärna blogga;) haha Hittade en gammal bild på min dator, fin fin. bloggar på telefonen på safarin, funkar okej, godnatt!
 

TROLL ME

 

PEOPLE CHANGE & THINGS GO WRONG. BUT JUST REMEMBER, LIFE GOES ON.

Som ni kanske märkt så har jag ju inte bloggat på ganska länge, elelr jag har ju lagt två bild inlägg. men ha liksom inte orkat bloggat ovh har haft jätte mycket prov i typ 3 veckor nu. Under dom dagar jag inte har bloggat har jag pluggat, varit med kompisar, sov hos Alma från tisdag till onsdag, igår hade jag orgenterings prov, till veckan har jag so och spanska prov, sen blir det bara slapp hoppas jag. Vecka 46 har vi prao vecka. Längtar lite grann faktiskt, ska bli kul. På höst lovet nu vecka 44 ska jag och mamma till sundsvall så ska köpa massa nya kläder. Så funderar på att kanske göra en haul video. Tror jag kommer de. I helgen är jag i stugan, sista helgen. Ganska skönt, längtar till att vakna upp varje helg hemma i stan. Helgen som kommer nu ska vi ju på bröllop och sen måste vi stå på höstmarknaden också, buhuu. Har väll inte så mkt mer att säga, tror jag.. Och funderar på att ta en blogg paus eller jag har väll typ tagit det fast inte sagt nått. Hatar också nya uppdateringen på blogg.se appen, hittar inte hur man kan välja hur stor billden man vill lägga ut. för jah måste ha 500 på mina bilder. men dm blir ju 600, ajja ska lista ut det. Bloggar väll nån gång sen, hejj svejs!:) ps vart ingen bild för har ingen på mammas dator.

FÖRSTA OKTOBER

 

RSS 2.0