SOME PICTURES

 
 

NYA GODINGAR

 
 

NYTT SKAL

 
 
 
 
 

TODAY ITS FRIDAY

Säger bara en sak! Äntligen helg!!:D 
Iaf kommer börja blogga på datorn nu tror jag. För nu på den nya blogg.se appen så vet jag inte hyr jag ändrar storleken på bilden:/ ska försöka lista ut det. Så jag kan blogga från telefonen:) idag fick vi sluta halv fyra, ist för kvart i fyra;) haha inte så länge men. Ska fara till stugan så jag måste packa och så nu. Sen har mamma kommit hem från Norrköping så jag fick med mig lite godis från "GOTTEGRISEN", så ska äta lite medan jag ser på teen beach movie ikv, hejdå!



LIFE IS TI SHORT TO WAIT

Hej! Idag har vi haft elevensval, hade bärplockning, inte det roligaste;) men det gick bra ändå, vart dock jätte blöt så jag började frysa. I helgen som va var jag i stugan och gjorde inte så mkt. På lördagen var vi på granvågsniporna. Var väldigt mysigt att sitt där runt elden:) sen på söndagen kom Alma och hämta mig med deras båt också åkte vi vatten skidor och ring, sååå kul! Ikv ska jag se på svenska Hollywood fruar. Haha lite spännande in för varje avsnitt;) man vet ju inte vad Gunilla kan ställa till med:) haha skojja! Har sett mitt skolfoto, men ni får se det enskilda imorgon kanske och det på klassen nu;)  Hörs sen!


CITAT


HAR HAFT BLOGGEN I ETT ÅR

Tjena! Har haft bloggen i 1 helt år nu. Gud så fort tiden har gått! Har haft väldigt fullt upp hela veckan, har pluggat hemma och haft läxa. Så skönt det kommer bli med helg, längtar så mycket. Måste komma på nya idéer på bloggen, typ lägga in mer citat och inspiration och dagens outfit så ska verkligen försöka med det! Haha hoppas att jag gör det;) hörs nån gång sen!;)


SKOLFOTO IDAG

Nämen halloj! Har haft skolfoto idag. Det gick bra, hoppas jag;) haha. Vi fick reda på det igår, så man han ju inte kanske beställa nån ny tröja eller nått;) men det gick ju bra ändå. Har inte så mycket att skriva för orkar inte blogga. Men kommer blogga när jag känner för det. Har varit med Alma efter skolan. Vi kollade på stan och följde med Ida en stund för hon klippte sig. Sen cyklade vi hem till mig och gjorde kladdkaka och tre roliga vines! XD haha! Sen har vi bara skrattat osv;) haha så här såg jag ut på skolfotot 👇hoppas det verkligen vart en bra bild! Haha förra året såg jag hemsk ut!:( haha


1 SEPTEMBER


RSS 2.0