Några bilder från bröllopsfest

https://cdn1.cdnme.se/3895911/7-3/pic_51cf03159606ee2413ebb4e6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3895911/7-3/pic_51cf032fe087c35c1e44d0a9.jpg" class="image">


Mys middag med familjen

Idag har jag varit på stan igen;) jag och mamma fixade det sista till bröllops festen imorgon. Min faster har gift sig. Så vi ska dit imorgon. Ikväll cyklade vi ner till cabovalen. Och åt middag. Jag tog fläskfilé med wok-grönsaker och bearnaisesås och potatis. Det var as gott med woken och allt!;) en riktig mysig kväll. Sen cyklade vi upp till mormor och morfar för pappa skulle låna en slips av morfar tills imorgon. Ska sova nu, så godnatt!


Film mys ☆

Ser just nu på legally blonde. Den är faktiskt ganska bra. Tog en dusch och fixade en ansiktsmask och tog en Piggelin också;) så var en lite mys kväll helt forever alone;) haha. Filmen är snart slut, bloggar mer imorgon! Hejjdå!


Ny städat rum

HALLOJ! Har inte bloggar så mycket som ni märkt. Bara några sånna här små bild inlägg. Men dom här dagarna har jag inte gjort då mycket. Gått på stan varje dag sen i måndags. Haha! Har ju köpt 1 ny tröja på kappahal för 149 kr. Och linnet på övergård köpte jag också för 149kr. Vill hitta på massa saker men det är Inge bra väder. Buhu:(
Kom hem för kanske 30 min sen. Så skyndade mig att plocka bort alla kläder på mitt rum och städade lite. Hejsvejs!


New in

https://cdn3.cdnme.se/3895911/7-3/pic_51c9b29fddf2b34d5532533b.jpg" class="image">


New in


-


VADSKAJAGHAFÖRRUBRIK?

Hejhej! Har inte kunnat bloggat, har försökt hur mycket som helst men det har inte funkat. Midsommar firandet har varit suveränt!;) har haft riktigt roligt! Vi åt lunchen vi kl 1, sen fika vi lite efter det. Senare gick jag,Linus och farmor och plockade blommor och Björk till midsommar stången. Efter det fort vi ut med flotten och åt jordgubbar. Vi åt middag ganska sent. Sen kom det massa människor. Och även Dora och Mario kom på besök;) det var Mats och Björn som hade klätt ut sig. Sen klädde jag och Linus ut oss och gick upp till några hus. Då fick vi lite pengar. Vi var väldigt många här, vi var runt 20-25 st. Riktigt roligt! Sen gjorde vi upp en eld och alla sätt där och prata osv. Somnade halv fyra den natten. Och vaknade typ 11. (bilden där bara Dora står, är det jag som är utklädd. Och bilden då Mario och Dora sitter på stolarna är det jag och Linus)
Igår kom några på besök och så. Hade det riktigt kul igår med. Idag så for vi hem från stugan. Kom hem och började städa mitt rum. Kände att det behövdes;) eller iaf garderoben. Sitter just nu och tittar på tv. Hejjdå!:)


Glad midsommar!♕

 
 

Fotat

 
 
 
 

Look at the bright side.

Hejjjj! Ikväll har vi ju firat Linus. Han fick massa saker. Linus hade gjort egen smörgåstårta:) Först kom släkten, sen kom Jocke och Lena lite senare. Sen kom Mats,Tea,Björn och myra. Och senare kom Maria,Olivia(Olle) och Tyra. Så det har varit fullt upp ikv. Är väldigt trött nu, men ska inte gå och lägga mig än! Haha, imorgon ska jag på stan tror jag. Sen ska vi far ut till stugan. Vi ska vara där i midsommar. Bloggar mer tomorrow. Orkar inte skriva nå mer, hejjdå!:)


Nittonde juni

HALLOJ! Idag vaknade jag kl 9. Klev upp och började fixa en musik lista åt Carola. Linus och mamma for in på akuten för Linus har gjort illa sig. Men orkar inte skriva allt , han spelade fotboll iaf;) så dom for inte dit, han hade en rejäl stukning. Men doktorn var stensäker på att han hade brutit den. Men så fel han hade;) haha, jag for och åt lunch med pappa sen följde jag men han på jobbet. Sen for jag hem och städade åt mamma och snart ska jag skala räkor. Till Linus tårta. Och måste städa mitt rum och hallen också. Mamma och pappa handlar så medans spelar jag och Linus rayman, det är as kul! Vi firar Linus idag fast han fyller år imorgon;) hejdå!


Lite pyssel inför Linus födelsedag♡


Bättre väder

HOLA! Igår var jag med Alma. Vi låg och solade nere på bryggan och jag doppade mig i älven. Det blåser ganska mycket ute med det är iaf soligt och varmt. Idag har jag inte gjort så mycket. Har suttit och fixat min spotify lista och ska nog börja göra en lista till Carola. Jag lovar att blogga sen ikväll! Haha varje gång jag skriver att jag bloggar sen blir det inte av. Men den här gången lovar jag! Hej då!


Tråkig dag

Hej! Vaknade halv 11. Klev upp och åt. Sen sminkade jag mig och klädde på mig. Sen har jag bara kollat på tv. Men måste städa bort i fåtöljen och i min walk in closet. Det är as stökigt. Så ska nog sätta igång på en gång, så jag kan göra nått sen. Bloggar mer efter jag har städat. Hejjdå!


Nytt skal

Idag har jag och mamma varit på stan. Vi har köpt presenter till Linus för han fyller år på torsdag. Jag köpte en ny maskara och ett nytt skal till min mobil. Det var as snyggt, köpte det på lindex. Sen har jag inte gjort så mycket. Det har varit mycket bättre väder idag än igår. Är det bra väder imorgon ska jag bada. Ska äta snart, hejj då!:)


Funny day!

Idag har jag och Alma gjort en video där vi visade alla våra skal till mobilen;) haha. Sen så for vi på Ica och köpte hallon och glass för vi skulle göra milkshake, men vi ville ha jordgubbar med. Så Almas lillasyster och hennes kompis cyklade hem med sakens medan vi cyklade till Konsum och letade jordgubbar. Men nej, det fanns inte:( så vi köpte vindruvor:) haha;) vi var på Konsum välldigt länge, som vanligt;) sen for vi till videoteket och köpte lite godis. Sen for vi hem till Alma och gjorde milkshake och satte oss ute i lusthuset och åt,pratade,skrattade som nå tokar och lyssnade på musik. Det är min dag;) haha as kul dag iaf. Cyklade hem vid halv 11 tror jag. Hörs imorgon;)


A day whit almis

HOLA mina vänner! Idag vaknade ungefär kl 9. Linus väckte mig, för att jag ville se hur det "nya" sommar lovs programmet var. Det suger nu, då dom är i bussen. Men skit i de;)
Cyklade till Alma vid halv tre. Cyklade som en tok för jag trodde det skulle börja åska. Haha! Men det har det inte gjort än så länge. Vi ska göra lite små saker nu. Men skriver det sen, hejjsvejs!


Kalle och chokladfabriken

HALLOJ! Idag har jag inte gjort så mycket. För det har inte varit nå bra väder. Det har bara regnar. Men jag, Alma och Ella for till ida och så på film. Fast det vart inte så mycket film. Vi bara kollade på massa videos och så. Sen kom jag hem, och har inte gjort så mycket. Nu sitter jag med en ansiktsmask och kollar på Kalle och choklad fabriken med lillebror Linus. Vi har lite chips, vatten melon och dricka. Lite mys!;)


Bilder från idag♡


SOMMARLOV!!

Äntligen sommarlov! Love the summer! Jag och Ida sov hos Alma i natt. Så vi fixade oss där imorse. Sen åkte vi till skolan och hade skolavslutning. Och när vi sitter där helt plötsligt, ropar Lotta(våran mentor/teknik lärare) upp mitt och Almas namn. Då fick vi komma upp på "scenen" eller vad man ska säga. Och då fick vi ett diplom och 100 kr. Vi fick diplomet och de för att dom tyckte våran biosalong var fin och bra gjort osv. Vi var dom ända i 7:an som fick det;) och 4st i 9:an. Det var as pinit att gå fram;) alla bara stirrade på oss. Haha, det kom som en chock, kommer aldrig glömma det, haha! Kommer lägga ut fler bilder senare, för Alma och Ida har alla kort på deras system kameror. Efter skolavslutningen åt vi på hullsta och hade det mysigt. Ska nog vara med några sen, hejj då!


Skolavslutning here we come!

https://cdn1.cdnme.se/3895911/7-3/pic_51b81db4e087c31185a9fc3b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3895911/7-3/pic_51b81db4e087c31185a9fc3b.jpg" class="image">


Pretty little liars


Forget those who forget you

Det var länge sen! Haha idag då har vi haft "klass kampen" alla klasser tävlar mot varandra. Dom som kom etta fick pizza biljetter och dom som kom tvåa fick fika. Och vi kom tvåa;) så vi ska få fika i åttan. Efter skolan fik jag och Alma på stan. Och åt glass och kollade runt lite. På onsdag är det äntligen skolavslutning! I ♡ SUMMER
I helgen fick jag ett par converse av Jocke och lena(dom till vänster på bilden) och idag kom dom som pappa beställde åt mig(alltså dom till höger). Så nu har jag två par;) imorgon är det risödag då vi kommer bada osv. Ska äta nu, så hejsvejs alla glada!


Inspiration


Sunny day

Tjenixen!;) bloggade aldrig igår. Men igår hade vi elevens val och jag hade teknisk med Alma. Man skulle bygga ett rum i en kartong. Och vi byggde en bio. Den vart faktiskt as cool. Lägger ut nå bilder. Är i stugan nu och kommer vara här tills på söndag. Idag har jag solat, varit in till stan och köpt glass och badat. Har tagit första doppet i älven. Det var inte så kallt. Haha hej då! Ska försöka blogga imorgon;)


Okay, stop being cute.

Idg har skolan varit as chill! Förda lektionen kollade vi klart på en film. Sen på matten fika vi och gjorde inget. Och sen på spanskan såg vi på film. Slutade efter spanskan för Camilla ställde in lektionen. För ingen hade nått att jobba med. Slutade alltså halv tolv. Då gick vi ner på hullsta och åt Tacos. Sen fick jag hem och nu sitter jag och lyssnar på musik. Imorgon har vi elevens val och jag har teknik. Vi ska typ bygga 3D rum. Sen resten av veckan är vi lediga. På måndag ska alla klasser i 7an ha nån tävling i massa ämnen och dom som är bäst blir bjuden på pizza;) på tisdag är det risödag, så kommer väll kanske bada och så då. Sen på onsdag är det skolavslutning! :D längtar! :D haha hörs sen


I miss your stupid face

HOLA mina vänner! Haha skojja;) skolan har vari bra idag. Men jag varit as trött. Imorgon är det sista "riktiga" skoldagen. Haha eller vad man ska säga. Är helt klart med allt i alla ämnen, såå otroligt skönt! Sitter just nu och lyssnar på musik och bloggar;) har nyss ätit mat. Ska kanske titta på när Linus spelar fotboll sen. Vi får se:)


Some pictures from the weekend


VÄRLDENS BÄSTA HELG!

GUD VAD DEN HÄR HELGEN HAR VARIT AWESOME! Bästa helgen på länge! Jag och Alma har haft hur kul som helst den här helgen. Speciellt hela dagen igår. Vi fort typ till farfar och Gun vid halv 4. Och åt där. Vi var med Staffan, min kusin och Linus. Vi har tagit hur många roliga kort som helst den här helgen :') vid kl 9 igår gick vi ner på crusingen, då var den en fullis som börja prata med mig osv. Och Alma och Ida bara sprang där ifrån när han kom, haha! Haha sen en till sak! Döör. Kanske berättar sen;) kommer lägga in lite bilder sen:) det har iaf varit en helt grym helg! Hörs senare!


1 juni


RSS 2.0