Det var länge sen sist!

Hejsan! Det var länge sen jag blogga. Iaf igår så bar jag och Lina på dansens dag. Alma och Wilma dansar, så vi kollade på dom. Dom var jätte duktiga. Idag fick vi reda på spanska provet och fick ett C. När vi slutade skolan så gick jag, Lina och Alma på Sibylla och drack milkshake. Det var gott. Sen ikv ska jag till farmor. Titta vilka fina bilder vi la ut på insta;)Ha en trevlig Valborg!


I have a big hug waiting for you anytime you need one

Idag har skolan varit bra. Dagen har gått fort eller hela veckan har gått fort. Fick reda på matte provet idag. Fick ett A i begrepp. Det trodde jag inte jag skulle få. Nu sitter jag bara i soffan och lyssnar på musik. Har as tråkigt men orkar inte göra nått. För har ont i huvudet. Idag kom min skolavslutnings klänning, men ska skicka tillbaka den och beställa en annan. Den är också jätte fin.


2013-04-24

Hej, slänger bara in ett snabbt lite inlägg. Har inte kunnat blogga,Appen har inte funkat. Men nu äntligen funkar den igen. Idag fyller min mormor fyllt år. Så har varit där och ätit tårta och så. Hon fyller 72 år. Vi köpte ett present kort till hon. Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och titta på gossip girl. Och nu ska jag sova, så Godnatt!;)


Fruit

vaknade typ kl 10 idag av att Alma skickade till mig på kik. Det var bra annars hade jag sovit halva dagen. Har varit ute hela dagen och plockat undan alla vinter saker och så. Sen har jag satt upp studsmattan, det var as roligt att hoppa. Har varit ute och gått med pappa ikväll. Ska gå och duscha nu. Såg några bilder på frukt och Gud vad jag blev sugen på en fruktsallad! MUMS!
 
 

Justin Bieber: Never say never

Halloj! kom nyss hem från Alma. Jag och Wilma har varit där och sett på film. Vi såg på justin bieber: never say never. Den var faktiskt bra. Vi gick på videoteket och köpte godis och chips. sen gick vi hem och såg på filmen och hade roligt. Idag har jag också varit på stan eller på nipvallen;) haha nu ska jag se ett avsnitt på gossip girl, hejjdå!:)

ELLE


FRIDAAAAY!

Hej everyone!! Fredagen är äntligen här! Kom hem för ett tag sen. Har haft matte prov idag. Gick ganska bra hoppas jag. Håller på att kolla på nå skor till skolavslutningen. Har hittat några klänningar men kan inte bestämma vilken. Men vi hörs sen, måste fortsätta att leta.


Älskar Jeffrey campbell skor!


HAHA, die.

Hej! Idag har vi haft en jätte lugn dag på skolan. Vi har haft 1 riktigt lektion. Sen har vi haft hål osv. Slutade kvart i fyra idag. Då kom pappa och hämtade mig ock Wilma. Orkade inte gå hem. Sen har jag varit ute och gått. Farit och handlat med mamma och hälsat på mormor och morfar. Nu ska jag göra fruktsallad:)


I need summer!

Gud vad jag längtar till sommaren!! Då man kan ha shorts och sola! Såå underbart! Älskar sommaren!
Iaf idag på skolan så hade vi nå sim prov. Man skulle simma med en livboj och dyka osv på 5 min. Fick ett -C. Det var jätte bra tyckte jag, för jag är inte så jätte bra på dykning. Haha, men nu ska jag ta och göra nått så hej svejs så länge! Ni får några bilder från sommaren 2012.


Tv spel

Hejj! Idag skulle jag fara till backen men hade ingen skjuts dit, så for aldrig. Sen cyklade jag ikapp mamma och pappa för dom tog en cykel tur. Kom hem och fika ute på altanen. Sen tog vi undan lite vinter kläder osv. Just nu så ska jag spela gta eller halo. Så hörs senare!


dagens outfit


Rensar tankarna.

har inte kunnat blogga nått för blogg.se Appen funkar inte. Den funkar fortfarande inte så bloggar från datorn, brukar alltid blogga från mobilen för jag har ju alla bilder på mobilen. Sitter och lyssnar på musik för mig själv. Ska väll snart äta, skolan har iaf gått vagnskada fort. Åt kebabgryta, det var ganska gott eller okej;) bloggar mer ikv, hejjdå!:)
 

Katt-hund


SHIT HAPPENS.... I mean look at your face.

Hejhej! Kom hem från skolan typ 5-10 över 2. Sitter just nu ute på altanen och fikar, lyssnar på musik och håller på med mobilen. Så himla skönt väder ute! Soligt och ganska varmt, nu ska jag fortsätta och njuta av solen! Hej då!:)


Dagens outfit


I'm gonna make the rest of my life, the best of my life.

Igår så var jag i jan gullik på dagen. Vi grillade korv och åkte lite bob. Var också på stan och köpte nya byxor. Sen for vi hem och duschade och fixade oss, sen for vi till Björn och Annelie och åt middag. Var där hela kvällen, sen gick vi hem vi tolv och var typ hemma vid kl 1. Idag vaknade jag runt kl 11. Har inte gjort så mycket, får se va jag gör sen. Hejjdå!


Detta köpte jag igår i birsta↓


Konstig video..;)


BIRSTA! WIHOOO

Hello! Imorse tog jag,Ida,Alma och Wilma bussen till Sundsvall. Tog en lite shopping tur. Men det fanns inte så mycket att köpa. Lägger ut bilder/video imorgon. Vi åt mat på McDonalds. Sen fortsatte vi att kolla runt lite. Tog bussen hem igen vid halv fem. Kom hem och åt. Sen packade jag och for till Ida. Ska sova här inatt. Får se vad vi hittar på, hejjdå!


Never give up on your dreams.

Hej svejs! Vaknade runt kl 9 idag. Sen satt jag på en film. Tittade lite på den sen gjorde jag frukost och klädde på mig. Ligger bara i sängen och håller på med mobilen. Ska vara med Alma idag, får de vad vi hittar på:)


I won't cry for you, my mascara is to expensive.

Vaknade runt kl 11 idag. Jätte skönt att sova länge. For hem från norrfällsviken idag. Har inte bloggar så mycket som ni märkt. Men iaf sen när jag kom hem så var jag med Selma. Vi bakade as coola muffinsar. Sen höll vi på med våra mobiler och höll på att dö av skratt pga en sak;) haha! Följde men en bit på väg hem till sin mormor. Imorgon ska jag åka skoter och så. Ska bli roligt de!;) men nu ska jag sova, Godnatt!


RSS 2.0