Sent inlägg..

Hej, idag vart det ett sent inlägg:/ Men iaf i natt sov jag,Wilma,Alma och Felle hos Ida. Det var as roligt, nu idag så började vi att göra en jätte rolig sak. En video...., men jag ska inte säga nå mer. För vi kommer säkert lägga ut den på bloggarna osv;) Kan inte sova, för jag har fastnat fram för tven. Ser på "Knight and day" den är bra. Godnatt!:)


Trött!

Hej, idag har det varit en seg dag. Är as trött, vi fick korv och potatis mos på skolan. Det var väll ok. Pappa kom och hämtade mig efter skolan. Kom hem och sitter bara och chillar;) Ska packa för jag far till stugan:)

Ansiktsmask.

Hej, idag på skolan fick vi pankakor:) På idrotten hade vi orgentering, as tråkigt. Kom hem och åt sen har jag frysit hela tiden:( Hoppas att jag inte blir sjuk! Och i föraa inlägget glömde jag att skriva att jag såg på "hart of dixie". För dom som undrar;) Just nu har jag gjort en ansiktsmask :)
 
Hejj då!:)

Hart of dixie!:)

Idag har det varit ok på skolan, vi fick nå köttgryta på skolan med ris. Det var ganska gott ändå;) Vi gick till kl halv 2 :) Sen följde jag och Alma med Ida till frisören. Hon skulle klippa sig och färga håret, det vart as snyggt!:) Medans hon gjorde det fick jag och Alma låna plattång och göra olika frisyrer på varandra och vi fick andvända hår spray också. Det var as roligt, sen for jag hem till Ida och åt där, och sen kom Alma och Wilma. Vi hade as roligt ute, för vi bärde Ida runt, runt hela tiden. Idas blogg: http://frestadiusfoto.blogg.se och Almas: http://almiish.blogg.se
 
Hejjdå!:)

Studiedag!:)

Hejj, idag har vi haft studiedag!:) Så jag, Ida och Alma åt på hullsta, sen gick vi på stan och så. När vi kom hem så fottade vi varandra:) Det var as kul, men jag gillar ibte att bli fotad:( Men det gick bra :) Här kommer lite bilder:)
Och en massa mer, hejjdå! :)
 

85 år!

Kommit hem från sjukhuset där min gammel farmor bor :) Hon fyllde 85år!:) Åt tårta och lite kakor, sen lånade vi hennes rullator och vi skjutsade varandra på den:) As roligt!:) Just nu ser jag på Transformers 3. Den är ju bra.
 
Hejjdå:)
 
 
Bjuder en bild på Theo!:)
 


Ida!<3

Hellow! Ida har sovit hos mig inatt:) Igår så tittade vi på tv,åt popcorn och så. Jag skulle uppdatera min telefon til iOS 6....,men jag var tvungen att återställa hela j*vla mobilen!:( Men nästan alla apparoch sånt fanns kvar för att jag hade gjort en säkerhestkopia. Nu ska vi göra flaggan ;)
 
Hejjjdå!;)

Ingen skola idag..

Hejj! idag blev det ingen skola för mig. Vaknade och hade as ont i huvudet, dö ont i halsen, när jag gick så snurrade allt runt, jag var kok het om kroppen och as ont i ryggaen oxå. Vi for på sjukhuset och jag fick medicin och så. Sen när jag kom hem så fick jag en glass av mamma:) Vi for till stugan efter maten, vi åt tacos. Nu sitter vi och tittar på Charlies änglar, älskar dom filmerna:) Har oxå duschat;) 
 
Hejjdå!<3
 
Jag och mamma;)
 
Jag och pappa;)

Hemma:

 

Läxa:(

Hejj! Idag så har skolan varit bra, den gick fort. På idrotten hade vi orgentering, som jag hatar!;) Kom hem från skolan vid 16.20. Sen for jag och pappa och åt på bylla :) Sen for vi och hämtade mina lovikavantar, som Reiny har gjort till mig:) Och mitt skal kom igår!:D Det vart as snyggt!:) Just u gör jag engelskan och spanskan:) Det går super! Linus kom nyss hem från en kompis, sen ska jag gå och duscha:)
 
Hejhej!;)
 

Kompisar!:)

Hej, idag efter skolan gick jag, Wilma och Alma ner på stan för att Alma skulle köpa en pressent till hennes lilla syster för hon fyller år imorgon. Sen så åkt vi hem till Wilma och fikade, sen gick jag hm och åt. Och dom åt hos Wilma :) Och vi har haft massa med skojj ;) 
 
:
Hejjdå:)

Skoljogg:(

Halloj! Idag har vi haft Skoljogg:( as tråkigt! Dom delade ut priser och så. När vi var klar så gick jag till pappa från Nipvallen, och vi åkte hem också hämtade vi Linus:) Just nu så gör jag inget, vill hitta på något! Hehe;) men ska bara ta det lugnt, man är lite slut efter idag:(
Hej då!:)


Slut;)

Hejj! sitter just nu uppe hos Jocke och Lena:) For och badade men Wilma, Alma och Paulina. Fick skjuts av Emanuel, kom hem och åt. Sen var jag så trött så jag ställde timern på 45 min och sov den lilla stunden :) Det var riktikg skönt :) Sen imorgon far vi hem igen. 
 
Hejjdå!:)

God morgon!:)

Vaknade kl 07.07, jätte tidigt! Just nu sitter jag och dricker varm oboy för jag har lite ont i halsen:( Men iaf idag ska jag bada som sagt:) Tittar på Lady Och Lufsen:2, på disney channel. Är ju i sommar stugan, det blåser välldigt mycket men det är lite sol :)
 
Hejjdå:)

Godnatt!:)

 Är as trött, ska bada imorgon på Aquarena:) Och FÖLJ mig på Instargram: Maaddiizz
 
                                                               
  

 
 
 
 

3 Random bilder


Ont i huvudet:(

Hej! Kom nyss hem från skolan. Det har varti en seg dag. Vi fick tacos till lunch idag, det var OK men köttfärsen var ganska torr:( Sen så hade vi matte, den var rolig, mycket skratt:D Vi fick sluta tidigare för att vi inte hade nån lärare i engelskan:) Nu ska jag pcka för vi ska åka till stugan, också har jag ont i huvudet:( 

Städat:)

Hejj! idag när jag kom hem från skolan tränade jag på engelska glosorna. Sen så städade jag mitt rum, vi åt lasange (stavning) sen for vi till MM och köpte shampoo och balsam yill mig och lite till. Vi åkte i mammas bubbla(en bil) den är as rolig att åka men snart ska mamma hä undan den för vintern:( Sen var jag och pappa ute och gick;(  Har nu duschat och ska nog ficka en macka nu:) HeJj Då!<3

Helt slut!

Hello! Har nyss kommit hem från hundpromenaden, det gick as bra med Theo. För han gillar värkligen inte andra hundar,också fick vi prova på agility och det gick också as bra! Han var jätte duktig, till lunch fick vi kykling sallad. Det var okej, jag gorde lite aglilty med Rufus oxå. Det är Almas mormor och morfars hund, en svart pudel. Jätte gullig. Sen när vi skulle gå hem orkade inte Theo eller någon annan hund med så jag bar Theo in min väcka. Så jag har mer ont i axeln:( Fast vi som hade hundarna orkade inte heller gå så vi ringde min pappa och han skjutasde hem mig, Cornelia och Alma. Idas nånting hämtade henne och Wilma och Felicias mamma hämtade henne:)


Hejj då:)

Dumma mej!;)

Sitter och tittar på dumma mej, med Emilia och Elvis. Den är ju bra:) sen när jag kommer hem ska jag fixa inför imorgon då vi har hundpromenad. Måste fixa lite hundgodis till Theo och så. Jag ska oxå duscha när jag kommer hem:)


iPhone skal!:)

Hejj! Kom hem från skolan för ett tag sen, skolan har varit helt ok. Sen fick vi sluta tidigare från musiken. Vi träffade våran lärare i 6:an:) Sen vi kvart i sju ska jag vara barn vakt i ca 1timme och lite till. Igår beställde jag ett skal från ebay, det är skit snyggt!:)

Hejjdå!;)


Godnatt!<3

Godnatt! Imorgon väntar en skol dag men på Tisdag så blir det roligt för då har vi frilufsdag:) Natti natti:)

X-factor

Sitter och ser på X-factor, tycker att det är riktigt bra:) Och han som sjöng först var grym! Han hette Isak och var 14år gammal:) Idag har jag städat liteoch hjälpt pappa att måla hans garage:)
 
Hejdå!<3

Bubbelkar;)

Godmorgon!:) Igår så åt vi ju hos farmor, pappa och Leif åt surströmming. BLÄÄ. Medans jag,mamma.Linus och farmor åt kött och potatissallad:) Sen så åt vi efterrätt, det var någon citron grej och sen så bubblade jag och Linus Bubbelbad(Vet inte vad det heter) och det var jätte coolt för det fanns lampor i badkaret som lyste massa olika färger.(Jag har bubblat förut) Också fanns det en radio i badkaret! Så coolt;) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har lite ont i huvudet:(
 
Hej då!<3

Och en massa flr färger:)

Film mys

Hej! Igår så åt jag, Ella, Wilma och Alma på Sibylla. Alla beställde samma sak men Ella beställde utan gurka på sin hamburgare, men dom hade råkat att blanda ihop hamburgarna. Så då var vi tvungen att titta innan vi åt, och så tittar Ella om det fanns nå gurka men det fanns inte. Också börjar hon att äta och hon tyckte att det smakade lite konstigt men tog en tugga till. Då öppnade hon hamburgaren och då fanns det inggen hamburgare i! Hahah!:) Sen så for vi hem till Ella och såg på film(Saw,Mirror mirror,Projekt X,Gossip Girl och Taken). Snart ska vi äta hos min Farmor och hoppas att vi får bada i deras bubbelkar:)
 
Hejj då!<3
 
Jag är så stark!;)

Håltimme:)

Halloj! Idag har vi fått 2 st håltimmar på skolan, grymt! plus att vi hade en ganska lång lunch:) Snart ska jag och några kompisar äta på Sibylla:) Och sen se på film, och sova över:) Sån det kommer bli en ännu bättre dag!;) Så jag håller på att packa nu:) Imorgon ska jag och min famlij äta hos min farmor och så. Då ska jag och min lillebror bubblabubbelkar;) Ska bli så roligt!:) 
 
Hejj då<3
 



Roligt!:)

Nu har Alma åkte hem:( Vi har tagit en massa roliga bilder med min dator:D
Sen så har vi titta vad det äör för priser för årets jultidningar:) Det var inte så bra priser, fast jag ska ju inte sälja men ändå ;) Almas blogg: almiish.blogg.se Här kommer lite bilder:D

Hahah!:)<3

Skola:(

 Hello! Idag har det varit ok på skolan:) Har haft sysljöd, är sådära välldigt tråkidt ibland för vi har bara 1 timme på oss:( Är just nu med Alma och vi har ätit, vi ska väll hitta på något:)  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, och på Tisdag ska vi ha frilufsdag:) Och jag valde hundpromenad men vi får se hur det går med Theo. Han är en sån hund som inte gillar andra hundar speciellt mycket:(
 
Hejj då!



Ny blogg!:)

Hej gick efter hjärtat idag och smsade ida och frågade om hon kunde fixa min blogg! är nöjd med den, den vart inte så jätte mycket ändrat från själv temat men det händer vell någon gång i fram tiden. jag är hoss Ida nu [http://frestadiusfoto.blogg.se.] besök hennes blogg! hihi. Nu ska jag sluta skriva chiaaooo! :)
 




Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0