31-1-2013

Hej! Hann inte blogga nått igår, pluggade och åkte längdskidor. Så hann inte då mycket! Hade iaf no provet idag, det gick faktiskt bra. Hoppas jag iaf får D, men vill verkligen ha ett C. Men det kommer jag inte få, nu är vi hos farfar och Gun, ska snart fara hem tror jag. Hejjdå!:) ps, bjuder på en bild då jag och Linus hör duckface;)


Äntligen!

Hej! Idag fick jag äntligen min iPhone 4s! Är såå glad, så nu ska man bara beställa nå skal och så. Iaf så har skolan varit bra,pluggar mycket nu. Har prov på torsdag i no. Hatar No!


Jätte glad tjej

Idag klev jag upp vid kl halv nio. Idag ska jag göra ganska mycket typ städa klart mitt rum,plugga so, no, spanska och köpa skal till min iPhone! Nu har vi köpt en iPhone 4s! Jag är as damp glad!;)) haha, den kommer väll under veckan, lääängtar, hejjdå!:) bjuder på en jätte gammal bild på mig och Linus


Träning,träning,träning

Halloj! Idag har det varit bra på skolan, åt tjock pannkaka. Den var sådär, haha nu låter det ju som vanligt när jag skriver. Men det är typ så skolan är:/ direkt efter skolan gick vi och tränade på gym(golds) det var fett kul! Vill verkligen fortsätta träna där. Vi körde ett schema med styrka, as kul! Sen sprang vi på ett löpband eller vad det heter. Nu sitter jag i soffan i en jätte mysig filt, snart ska jag äta,så hejjdå!:)


Act like a lady, think like a boss

Hejj! Stannade hemma från skolan idag för jag hade lite feber. Men går på skolan imorgon. Jag har ätit glass idag och bara tittat på tv. Har hittat en iPhone jag kanske kommer köpa men det får mamma sköta;) haha, hejdå! Bloggar mer sen:)


Hemma...

Hej! Är hemma idag och är sjuk. Jag vill verkligen inte va sjuk! Jag vill faktiskt gå till skolan. Hoppas jag bara blir hemma idag. Annars kommer jag missa jätte mycket! Sitter och tittar på snooki & jwoww maraton. Jag måste dammsuga mitt rum och så. Det är ju bra att göra lite sånt när man är sjuk, så man har nått att göra:) myser också med Theo, hejjdå!


Bra dag

Idag har jag varit i backen med Alma och Wilma. Det var lite kallt men okej tycker jag. Sen kom pappa och hämtade oss och vi for till stugan och lämnade sängar. Kom hem och duschade, for sen och åt hos några. Kom hem igen och såg på guiness worlds records. Ska fixa mig nu och sen sova:) Godnatt!


You look super cute when You smile

Hejj! Inatt sov jag ju hos Wilma med Alma. Vi hade det super mysigt! Sen for jag hem och lyssna på musik och la till massa bloggar i min mobil. Snart ska vi fara till Björn och Annelie. Så kommer vara där hela kvällen skulle jag tro. Ha en bra kväll allihop!


Myys med Alma och Wilma!

HOLA! Ska sova hos Wilma med Alma. Har nyss varit på Ica och köpt godis och dricka. Så nu ska vi mysa och lyssna på höög musik!:) hejjdå!:) ps dåliga bilder


Forget shit and move on

Hej! Idag jag gått på stan med Alma och Wilma efter skolan. Jag ska köpa en iPhone 4s. Mamma har hittat en idag. Också har jag hittat 4 st skal jag ska beställa. Dom är jätte snygga, lägger ut bilder på dem nån gång framöver, hejjdå


världs rekord

Just nu sitter jag och tittar på guiness worls records. Och det är en kille som ska stoppa in 21 skorpioner i munnen. Usch! Också var det en tjej som drog en lastbil med sitt hår. Hon hade gjort två st flätor. Hon skulle dra lastbilden 5 meter, och hon klarade det. Haha, hejjdå!

If you never try you'll never know

Hej! Jag var ju på stan med Wilma igår. Vi åt en baguette på hullsta. Också köpte jag en "peeling". Sen for vi hem. Sen på kvällen kom farmor och hälsade på. Och hon kom med glass! Yummi! Idag har jag inte gjort så mkt. Just nu städar jag undan en enorm hög men saker:/ hahah, hejjdå!:)


Stan

Hej! snart ska jag på stan med Wilma. Det är jätte kallt ute, så man får ha mycket kläder på sig;) Men iaf ha en bra dag!:)

Fredag!!

Hejhopp! Äntligen är det fredag! Kom typ hem från skolan kvart i fyra. Och skolan har varit bra, har haft ganska roligt idag faktiskt. Iaf jag tror jag ska ta och se på gossip Girl nu. Är bara inne på andra säsongen, haha. Jag har mycket kvar att se...;) det är ju sex säsonger. Hejjdå!:)


I think about You all the time!

Hej! Idag har det varit bra på skolan. Förutom att jag tappade bort min skåpnyckel, men tur att jag hade en extra i Almas skåp. Sen kom jag hem och åt, sen for jag och mamma och åkte längdskidor. Kom hem och såg på Sveriges roligaste klipp, men jag tycker AFV är mycket bättre!nu ligger jag i sängen och tittar på tv, hejjdå!:)


Be yourself

Idag har det varit bra på skolan, första gången vi hade bild. Det var roligt för innan har vi haft musik. Sen hade vi hål och då gjorde vi inte så mycket. Men ny ska jag till backen! Jippi!:)


Jan. 08, 2013


Love me or hate me, I'm still gonna shine!

Hej! Idag var det första skola dagen. Den var okej. Slutade halv 2 och då gick jag till banken och hämtade ut mitt id-kort. Sen skjutsade pappa hem mig och sen har jag bara chillat. Sen så spydde Theo 3 stora "pölar", usch! Jag höll på att spy när jag torkade upp det. Först trodde jag att han höll på att kvävas men det gjorde han ju inte som tur va. Senare ska jag till backen med Alma och Wilma. Hejjdå!


Stay strong

Idag har jag varit i backen i typ 4 timmar. Det var nå fel på liftarna så vi åkte typ två åk på en och en halv timme. Men sen började den funka. Sen kom jag hem och åt middag. Sen for jag,mamma,Linus och morfar. Kom hem och duschade och åt en banan och drack jätte mycket vatten. Så nu är jag helt slut. Imorgon börjar ju skolan, och det är väll okej men man vill ju ha lov lite längre. Men jag tror jag ska ta och sova nu, så man orkar kliv upp imorgon:) just nu ligger jag i sängen och tittar på tv, hejjdå!


Before i die


Backen!

Hej, idag ska jag fara till backen med Alma och kanske Wilma för hon visste inte än. Vaknade kl halv tio. Åt frukost då. Nu ligger jag i sängen, tittar på tv och håller på med datorn. Jag orkar inte lägga in nån bild nu, men jag kommer lägga in mer bilder. Hejjdå!:)

Myys!

Gokväll!;) Haha, iaf vi somnade inte förns tio i sju imorse. Och sen sov vi i typ sex timmar, typ till tio i ett. Då gick vi upp och åt frukost. Sen såg vi på en film och hade roligt. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig, vi for hem och åt. Sen bakade jag lite med Linus. Jag kommer lägga ut lite sånna här "Before i die" bilder ibland. Imorgon kommer jag nog lägga upp en till. Och jag kommer också lägga in lite inspirations bilder från we heart it. Nu har jag lite myysig med familjen och ser på AFV. hejjdå!

normal is boring

Vi är fortfarande vakna och ingen är trött;) Hahah, undra hur länge vi kommer vara vaken? Vi har haft jätte rolig, imorgon kommer det en rolig dag med. Får vi hoppas. Aja hejdå!:)

What ever you decide to do, make sure it makes you happy.

Hej! Idag klev jag upp halv tio, satt på tvn och så. Sen klev mamma upp och gjorde en omelett till mig. Sen ska jag, Ida och Wilma sova hos Alma ju! Det kommer bli så roligt och mysigt. Så jag ska fara på Ica sen och köpa lite godis och morötter:) Det vart inge längdskidor idag, för mamma mådde inge bra. Så det får bli en annan gång. Hejdå!

Shopping!

Hejhopp! Idag for vi till birsta. Jag köpte inte så mycket, för det fanns typ inget kvar på butikerna. Iaf inget som jag tyckte var speciellt snyggt. Vi åt på McDonalds, och jag äter som vanligt chicken nugets. Haha, imorgon ska jag och längdskider tror jag med mamma och morfar. Sen ska jag, Ida och Wilma sova hos Alma. Hejjdå!:)
 
Plattång: 179kr på mediamarkt (den är jätte bra!)
Tröja: 129kr på gina tricot
Hårsnoddar och hårspännen: 19.90kr på H&M
Hårgrejs: 79.90 på H&M
 
 

Be happy and smile

Hej! i typ 2 timmar har jag suttit och sättit på sånna här plast pärlor på mitt headset. Det var så coolt! Sen har jag och mamma gjort köttbullar, första gågnen vi klarade det riktigt bra! Just nu så sitter vi och funderar på om vi ska ta en sväng till s-vall imorgon.

Ny design!

Hejhej! nu har jag bytt design! Ida har hjälp mig med att fixa och trixa med bloggen. Jag vart så less på allt rosa och så. Men nu är jag jätte nöjd! Idas blogg: http://frestadiusfoto.blogg.se 
Hejjdå!:)

Minnen från 2012!


RSS 2.0