Inspiration: iPhone cases


☆SPRING BREAKERS☆

Inatt sov jag hos Ida. Vi såg på spring breakers. Den var ganska okej. Men fattade inte mycket av den. Det typ handlade om fester,alkohol och så. Idag så har vi gått på stan. Sen for vi hem och jag packade ihop mina saker och for sedan hem. Sen gick jag och mamma på stan och köpte mascara och foundation till mig. Just nu så städar jag mitt rum. Såå hörs sen!


RISÖN

Hej, idag har jag varit på Risön och badat med Ida. Kom dit typ kvart över ett och kom hem kl fem. Så ska snart äta. Sen ska jag vara med Ida igen. Vi ska typ bara köpa godis och så. Hörs sen!


SÅ OTROLIGT KUL KVÄLL

Nämen halloj! Var ju på Risön idag. For hem typ kl 3. Skyndade mig att duscha och fixa mig för vi skulle bort och äta. Sen träffade jag Ida i parken. Det har varit as kul hela dagen och det har varit as roligt på laxfestivalen. Jag och Ida har typ gått runt, pratat, skrattat, haft as kul iaf. Typ som jag skrev igår;) Hände massa olika saker. Haha skriver inte det här tror jag;) En helt amazing kväll/natt. Kom nyss hem. Så hörs imorgon!


SNABBT INLÄGG

Hej! idag ska jag på risön med ida. Får se när jag kommer hem sen. men ikv ska vi ju ner i parken igen. men bloggar mer sen när jag kommit hem:)

LAXFESTIVALEN

Hellow! Idag har jag badat i älven. Ikv så har jag varit på laxfestivalen. Sååå kuuul! Var där med Ida. Vi typ gick runt,pratade,hade kul och pratade med massa. Kom typ hem för 10 min sen. Imorgon är det ju också laxfestivalen. Den är liksom i två dagar. Så ska dit igen med idow! Haha hejjdå!


SÅÅ VARMT!

Igår så var vi nere på appelbergs. Med några kompisar till mamma och pappa och barn. Cyklade upp på Konsum. Med myra och jag köpte en Twitter och hon köpte choklad. Träffade även min gamla lärare Tommy. Vi cyklade hem typ hem efter tio. Sen stannade vi hos farfar på vägen hem. Så vi vart där till typ kl 12. När jag kom hem så satt jag uppe och kollade på PLL. Och på hart of dixie. Så somnade ganska sent inatt. Men är pigg som en mört idag. Får se vad jag gör idag:)


BE THE BEST VERSION OF YOU

Hej! Klev upp kl 9. Åt frukost sen kom pappa hem och jag hjälpte han ute. Sen åt vi lunch och efter det for vi ner på stan. För vi skulle kolla vad det för för saker i parken. Sen for vi ut till stugan och vi träffade Jocke och Lena. Så vi badade Alice(hund) i älven. Var sär en stund sen for vi hem. Och åt middag. Och nu ikv ska jag ner på stan och så. Hejjdå! Ps kolla vilken fett söt katt unge!


SOLIGT OCH VARMT

Idag vaknade jag vi kl 9. klev typ upp direkt och gjorde frukost. sen när jag hade ätit upp låg jag bara med datorn och mobilen i sängen och läste några bloggar osv. vid halv ett var jag med ida. vi har hoppat studsmatta, ätit glass, typ gått runt och druckit jätte mycket kallt för det har varit välldigt varmt idag. hon for hem vid kvart i fyra för hon skulle äta. ikv tror jag vi skulle hälsa på zandra. men får se, hejj svejs! (har bara gammla bilder på datorn så lägger inte ut nån bild)

☆D R E A M☆

Efter jag och Ida hade fixat klart våra bloggar så gjorde vi två olika challenges. På första åt vi en sked samba loelik(stavning) och det var så jäkla starkt! Hemskt! Sen åt vi en sked mjöl(fast båda har gjort det förut)vi gjorde det bara för skoj skull. Sen efter det gjorde vi nudlar. Och satt ute och åt. Sen så höll vi på att filma medan vi höll på att fjanta på osv. Sen kom vi på att vi skulle hoppa hopp rep tsm mitt i mot varandra och det gick inte bra.... Lägger inte ut videon..;) haha ska sova snart. Ska också vara med Ida imorgon. Godnatt!


Lite ändringar här på bloggen

Nämen halloj! idag har jag och Ida varit på stan och kollat runt lite. Sen gick vi in i parken för att det har varit barnens dag idag. Vi fikade på ett cafe som heter Mango och nått till ord;) sen gick vi hem igen och vi beslöt oss att köpa jordgubbar. Men dom var inte så jätte goda men dom var goda ändå. När vi kom hem till mig så började vi fixa våra bloggar. Så det är vad jag har gjort idag. Lovar att blogga senare!:) 
 

•THIS OR THAT•

Glass / godis
Smink / Utan smink
Sommar / Vinter
Levande ljus / Lampor
Få pengar / Tjäna pengar
Gina / H&M
Jordgubbar / Hallon
Twilight / Hungerspelen
Skola / lov
Va med kompisar / sporta
Havet / Pool
Instagram / Facbook
Vampire Diaries / Gossip Girl
Skola / kompisar
En sann vän / många falska
Harry styles / Niall horan
Bloggen / instagram
Cola / fanta
Kiss you / little things
Grönan / liseberg
Boyfriend / as long as you love me
Göteborg / sthlm
Vanilj / choklad
Lakrits / surt
Pizza / tacos
Blogga / vlogga
Mjukisbyxor / jeans
Rouge / puder
Melodifestivalen / idol
Shoppa / bara va hemma
Brunett / blondin
Blogg.se / devote 
Blå ögon / bruna ögon
Mörk / ljus choklad
Killkompisar / tjejkompisar
Sol / regn
Dator / mobil
Gina / bikbok
Landet / storstad
Instagram / twitter
Tv / dator
Popcorn / chips
Bio / filmkväll hemma
Justin bieber / one direction
Harry styles / louis tomlinson
Pretty little liars / gossip girl
Desperate housewives / grey’s Anatomy
Komedi / skräck
Lyssna / prata
Facetime / skype
Msn / kik
Sola / bada
Hotell / tälta
Gröna lund / liseberg
Påsk / midsommar
Vaken / sova
Inte musk / musik
Dag / natt
Fattig / rik
Villa / lägenhet
Spara / slösa
Mascara / ögonskugga
Isglass / vanlig glass
Röker / röker inte
Baddräkt  / bikini
Nätshoppa / shoppa irl
Smsa / ringa
Iphone / android
Systemkamera / digitalcamera
Långt hår / kort hår
Inga barn / barn
Blondinbella / kenza
Dessie / kissie
Egoina / paow
Få kuddar / många kuddar

Dagens outfit


Inspiration: ice cream


•S M I L E•

HALLOJ! Idag har jag stor städat mitt rum. Hela garderoben, rummet, dammsugit,dammtorkat och allt. Placerat om i bokhyllan osv. Hat lite saker kvar att plocka undan. Men det går snabbt. Har tagit en liten paus och kollat på tv i typ 20 min, måste ta undan de sista så jag blir klar nån gång. Bloggar mer ikv!


Detta har jag roat mig med idag:


Is glass

Hej! Idag vaknade jag kl 9. Har inte gjort ett skit idag. Sitter just nu och äter en is glass. Dom heter typ sun lolly. Den är as god. Smakar jordgubbar. Yummi;) haha idag kom en Frida tidning. Trodde bara jag skulle få 14 nr. Men tydligen inte;) haha hejdå!


Mina Victorias secret kom idag♡


Ett litet äventyr

Hejj! Idag har jag,Linus,mamma,pappa,Bosse och Affi farit till myr gården och ätit. Alla åt mackor. Jag åt salami och brie ost macka. Den var as god. Sen for vi vidare till Näsåker och kollade på hällristningarna. Precis då vi skulle gå upp mot bilen började det spö regna och åska. Sen for vi vidare till ramsele. Och då började det blixtra också. Vi for dit för vi skulle kolla om vi såg några raggarbilar. Sen for vi hem och åt middag. Just nu ligger jag i sängen och håller på med mobilen. Kanske här igång nån film senare.


Stan idag.

Halloj! Idag har jag varit på stan. Ar köpt och fått lite saker. Jag fick västen av Bosse och Affi. Sen köpte jag byxorna själv. Och fick den stickade tröjan av mamma. Sen på chill fick vi två stycken mobilväskor. Nu ska vi fika och jag väntar på att mina Victorias secret kommer. Lääääängtaar!:)


Sommaren är underbar!

Hej! Igår var vi i Staffan och rajas stuga. Var där hela dagen. Vi fick tårta och allt möjligt. Sen for vi hem. Bosse och Affi har kommit hem också. Sen kom dom till oss och jag och Linus fick lite saker. Sakerna jag fick är på bilden;) haha hejjdå!


Tonight We Are Young

Halloj! Idag har jag varit med Alma och Ida. Vi har gjort en sak. Present till lina. Kan inte skriva vad det är ifall hon läser detta. Vi ska till henne imorgon och så. Iaf idag har jag äntligen beställt två Victorias secret! Mango temptation och pure seduction. (Har ingen aning om hur dom stavas) Dom luktar så gott! Och snart så är dom mina! Mihihi, Godnatt!


Funny weekend

Hej! På fredagen var jag,pappa,mamma,farfar och Gun upp till gammel farmor på sjukhuset. Hon mår/mådde inte bra. Sen for vi och handlade osv. Sen hämtade vi Selma. Och hon följde med ut till stugan. Vi badade på en gång sen åt vi middag. Sen efter middagen gick vi och badade igen och paddlade ut i en gummi båt i älven. Hon sov över hos oss. Sen på lördagen vaknade vi runt 11. Då gick vi och hämtade gummi båten och paddlade;) sen badade vi typ i 2h. Sen spelade vi minecraft. Sen sprang hon hem. Sen kom några och åt hos oss. Sen for mamma pappa och massa andra på "vild marks rock". Och Gun var hemma med oss. Sen kom dom hem mitt i natten och då gick jag och la mig. Idag har jag inte gjort mycket. Kom gen typ kl 5. Hade vatten krig sen åt jag. Sen ha jag och Linus spelat bandy,minecraft och hoppas studdsmatta. Gud vad långa inlägg det blir då man inte bloggar på flera dagar;) haha


T A K E A D E E P B R E A T H A N D E N J O Y Y O U R L I F E

Halloj! For hem ifrån Umeå idag. Innan vi for hem tog vi en fika med Carro. Sen for vi. Vi stannade till i övik. På jula och rusta. Kom hem typ efter 5 nån gång. Då var jag med Selma. Vi badade i älven sen gick vi in till stan och fika. Sen gick vi hem. Imorrn ska jag vars med hon, Hon följer med till Stina sen får vi se vad som händer. Godnatt!


Rolig kväll med Selma!

Igår kväll var jag med Selma. Vi hade as kul. Vi satt ute och gjorde massa roliga videos och la ut 2 st på vine. Haha:)sen tog vi massa roliga kort och så. Vi åt popcornet och så med. Hon for hem vid 11. Hon bor hos sin mormor. För hon bor i Stockholm. Idag for vi till Umeå. Och hälsar på Carro och Filip. Vi har varit på H&M och massa andra affärer. Köpte en klänning, as mysiga byxor och en bikini topp för vi kanske ska bada imorgon. Kan lägga ut bild sen. Blogga mer i ikv för vi ska snart äta sen ska vi gå på en promenad och kolla lite här. Hejjdå!


Ett riktigt långt inlägg

HALLOJ! Har inte bloggar nått för jag har haft fullt upp. Så jag kan berätta vad jag har gjort alla dagar sen bröllops festen i fredags.
Lördag: vi for till stugan. Carola,Linnea,Bryndis,Einar,solrun och benedikt(Bryndis familj) tog vi på en flott tur. Vi skjutsade dom in till stan. Fika lite på flotten gjorde vi också. På kvällen kom massa kompisar till mamma och pappa.
Söndag: en slapp dag. Jörgen och Ulla kom till våran stuga med pizza, yummi.
Linnea sov hos oss från lördag-söndag.
Måndag: gjorde inget speciellt på dagen. På kvällen åt jag,mamma,Linus,farmor,Carola,Bryndis,solrun,Einar och Benedikt på campingen. Åt samma mat som sist vi va där. Sen gick vi hem till Carola. Var där nån timme. Och jag,Linus,Linnea och Einar körde apan i mitten. Fast i Island tror jag dom kallar det grisen i mitten:P haha. Han gav mig och Linus massa tips om hur man blir bra på parkour(stavning). Det är fett coolt! För er som inte vet vad det är, så är det då man gör massa volter och sånt på marken, eller tex över stenar, från tak osv. Sen följde Einar med oss hem. Och körde lite fotboll, bandy och visade några trix på skateboarden. Haha. Han Var väll hos oss typ 1-2 h. Sen följde vi han hem. Sov bara i fyra timmar i natt. Buhu:( var tvungen att spela lite hay day och kolla på massa parkour videos som han gjort med nån grupp. Jag ska verkligen bli en sån! Som kan göra allt sånt. Har lärt mig hur man landar "mjukt" om man failar då man gör tex en volt. Så man slipper göra illa sig. Orkar inte skriva alla tips. Men ska verkligen försöka och lyckas! Har en video när han hör massa volter osv.
Idag: har träffat pappas kusin och ätit lunch med hon,barnen och farmor hennes. Sen har jag klippt mitt hår idag. Toppat. Sen ska vi fara och hälsa på en as gullig liten Jack Russell valp. Mihihi!:') haha hörs sen!


1 juli


RSS 2.0