Sov sött!


In the end, we only regret the chances we didn't take.

Skolan har varit ganska rolig idag. Körde armbryting på skolan. Vann över vissa killar i klassen. Haha, dom ba: asså dom där musklerna är inte normal på en tjej! Jag ba: HAHAH
Sen på so:n fick Jennifer nå damp skratt. Så hon grina, haha. Pappa kom och hämtade mig på skolan. For hem och nu har jag typ inte gjort något, lyssnar bara på musik. Sista skoldagen imorgon! Sen looov!! Längtar, på måndag ska jag fara till dollarstore med Alma och Wilma, ska bli så nice!;)


Nobody said it was easy

Har ingen aning om vad jag ska skriva. Men rubriken säger det mesta. Fick hål sista timmen, så gick hem då. Kom hem och lästa en den nya FRIDA tidningen. Sen gjorde jag lite engelska. Ska fara till backen sen efter maten. Så bloggar nog mer då:)


Lite ändringar

Hejhej! Har ändrat lite igen här på bloggen som ni ser. Är ganska nöjd nu faktiskt. Slutade kvart över ett idag. Sen gick jag hem och tog en macka och tränade på glosorna. Sen ändrade jag det här på bloggen. Tror jag ska träna lite mer på glosorna för imorgon ska jag nog fara till backen. Och idag tror jag att jag var tvungen att åka längdskidor:( men ajja sen ska jag se på Maria och Mindy-BFF. Haha det är så roligt att titta på ibland:) Theo ligger och myser i sängen, haha


Följ mig på instagram!


Inspiration


Jag och Ida gör smoothies..skulle ha kommit upp tidigare idag:)


Funny day!

Haha hej! Har varit med Ida idag. Vi for på badhuset och badade. De var jätte roligt! Sen for vi hem och gjorde smoothies. Kommer lägga upp en video här. Så jag har haft jätte roligt! Haha hejjdå!


Skoter

Åkte skoter idag, det var jätte roligt!:) vi for ut till stugan och kollade lite. Sen stannade vi och drack varm oboy. Kom hem och sen for vi på Konsum. Har typ nyss kommit hem, imorgon ska jag vara med Ida. Bloggar mer sen, hej svejs!;)


Fredags myys

Haha, råkade publicera inlägget innan jag skrivit något. Men iaf hade hu provet i son idag. Och set gick bra!:) hoppas jag...;) skoldagen gick väldigt fort tycker jag. På tekniken har vi byggt broar. jag byggde med Beciks. och vi byggde en snedkabelbro. man fick 200 ärtor och 200 tandpetare man skulle bygga med. kommer lite bilder på den. Pappa hämtade mig sen for vi hem och jag gjorde typ inget. Sen när mamma kom hem gjorde vi pizza:) just nu så har vi lite myys. Imorgon ska jag åka skoter med pappa, har inte åkt något i vinter:( men imorgon!:) hej då! Bjuder på lite bilder från idag.


Fredags myys


Inspiration


Kvällsfika, keso,aromat och morötter:)


I'm tierd of wating for nothing.

Vaknade halv sju idag. Och fixade mig och så. Gick till skolan och på morgonen har vi engelska. Hatar att ha engelska på morgonen. Varför vet jag inte:/ åt nå konstig mat, den var inte så jätte god. Men den gick att äta. Efter skolan gick jag på stan med Alma och Wilma för Alma skulle köpa nå linnen. Har pluggat inför provet imorgon. Det är ett prov om lag och rätt. Vi skulle bara kunna nå ord och så. Faktisk jätte lätt. Har haft det roligt på skolan idag iaf. Kommer lite bilder från dagen. Sydde en tyglåda eller vad man ska säga sen hamna den på huvudet som en mössa;) lägger in lite bilder från igår med.


Trött

Skolan har varit bra, vi fick pannkaka till lunch och dom var kol svarta! Usch! Efter skolan gick jag och Alma på stan och köpte ett par byxor var. Ett par svarta från Rut.n.fl. Dom är jätte sköna. Kom hem och åt. Sen pluggade jag till prover på fredag. Kan det ganska bra nu. Sen gjorde jag en fruktsallad, den var god. Är jätte trött nu. Hann även fota Theo lite grann. Han är så söt! Han är verkligen mitt allt. ÄLSKAR HAN SÅ MYCKET!! Min lilla korv, älskar dig! Han är så goosig!;) min lilla gosekorv, LOVE U!


Inspiration


Stay strong

Hejj allihopa! Försov mig idag, var ju inte så bra. Men skolan var bra. Åt lax till lunch, den var faktiskt god. Men åt inte så jätte mycket för jag var inte hungrig. Efter skolan gick vi på stan och provade byxor. Ska köpa ett par efter skolan imorgon. Sen åkte jag och Wilma buss hem. Vi såg att bussen kom så vi sprang till bussen och vi han med den:) haha, nu ska jag träna på so:n har prov på torsdag. Hejjdå


Inspiration


Tredje skalet är här

Hejj! Kom typ nyss hem, vi fick hål på bilden och slutade halv tre. Gick till pappas jobb och fika hos några. Ska nog plugga lite nu, också kom ju mitt tredje skal/börs. Längtar tills farmor kommer med dom andra skalen. Skolan har varit bra idag. Vi åt nå makaroner och köttfärs. Ganska okej faktiskt:) hejjdå!


Inspiration


Super rolig helg

Hello! I helgen har jag sovit hos Lina med Alma, Jennifer och Wilma. På lördag kväll tog vi sparkarna till Konsum, och åkte full fart ner för backarna och hade jätte roligt! Vi köpte lite godis,chips,ben & Jerrys och kakor. Sen sparkade vi hem och såg på tv och hade roligt. Jag, Alma och Jennifer skulle lägga grädde i lina och Wilmas händer när dom sov och sen kittla dom med en fjäder under näsan. Lyckades inte så bra...;)

Idag så for vi till jan gullik, och åkte madrasser och grillade massor med korv. Det är värdens backe man får as mycket fart. Det var iaf jätte roligt! Så det har varit en jätte bra helg:) nu ska jag packa upp allting, hej då!:)


Midnight fantasy

Har köpt Britney Spears midnight fantasy parfym. Den luktar så gott! Tänkte först köpa den rosa men den luktar så starkt! Fick även två iPhone skal av farmor men dom får jag senare så jag lägger upp en bild på dom sen


16 februari

Vaknade typ kvart över nio. Låg kvar i sängen en stund sen gjorde jag frukost. Sov med små flätor inatt, håret blev ganska stort. Gillar inte det, men när jag var liten gjorde jag det. Just nu så lyssnar jag på musik och väntar på att mamma ska komma hem. Kanske ska på stan eller till backen. Hejjdå!:)


Inspiration


Fredag!

Idag är det äntligen fredag! Veckorna går så himla snabbt. Skolan har varit bra idag, åt kebabgryta till lunch. Sen på engelskan så såg vi klart på Alice i underlandet. Den är faktiskt ganska bra. Idag kom ett till skal(one direction), nu väntar jag bara på ett till:) nu ska jag lyssna på musik och städa min garderob, hejjdå!:)


Ett av skalen kom idag

Har varit i backen idag och har haft det jätte roligt! Fick även ett av mina skal idag. Kommer en bild, fick hål imorse på första lektionen. Sen efter det hade vi hål också. Så vi gick till Jennifer och lina. Hejjdå!


Backen hela dagen!

Har haft friluftsdag idag. Hade backen(slalom) det var as roligt! Älskar att vara i backen! Och vi var ju jätte måna där från 7-9 på valla. Vi åkte jätte fort i gupp och hopp. Jag hoppade jätte högt så efter det har jag fått jätte ont i foten. När jag tog av mig pjäxan så var nästan hela foten blå och kan inte gå på den, för det gör as ont:( hejjdå!


Inspiration


Film

Tittar på the hunger games nu. Den är lätt den bästa filmen Ever! Och Peeta är så snygg;) haha, ska fortsätta att se på filmen nu:) hejjdå!


Röjar Ralf

Vaknade halv nio och låg kvar i sängen till halv tolv. Är just nu med Kotten och sen ska vi se på Röjar Ralf. Nu ska vi väl hitta på nått, hejjdå! bloggar mer sen:)

Inspiration


Stan med Ida

Hej! Har varit på stan med Ida. Vi fika på hullsta. Macka och en dricka, sen köpte jag godis. Kom hem också har vi tittat på massa gammal bilder på oss. Haha, typ sånna här roliga/muppiga bilder på oss...;) just nu så lyssnar vi på musik och ba chillar;) hejdå!


Inspration


Äntligen fredag

Hej! Har varit bra på skolan, och äntligen är det fredag! Och helg!:)) haha, sen ska jag no kanske se på the hunger games, den är så fett bra! Typ min favorit film:) just nu så sitter jag och rensar min spotify lista. Också längtar jag tills mina skal kommer till min mobil, hejjdå!:)


Inspiration....

Ska börja med att lägga in lite inspirations bilder och så. Lite då och då;) ni får några bilder nu


Rolig dag;)

Hej! Mår bra nu, men är jätte förkyld. Åkte inte hem från skolan för jag blev mer och mer pigg. Men det varit ganska roligt idag. Haha, iaf så ska alla killar alltid ta telefonerna från en. Och typ avaktivera telefonerna, och ta den och man måste typ jaga dom för att få tillbaka mobilen. Och det är en av sakerna jag gjort idag;) haha.. Tjejerna och killarna tävlade om vilka som kunde sätta sig flest på varandra i en dörr öppning, som på bilden. Killarna vann tror jag, Hejjdå!


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade halv sju. Har ont i huvudet och ont i ryggen. Är lite snurrig, men går till skolan och ser sen vad dom händer. Om jag åker hem eller inte. Pappa kommer och hämtar mig kl 8. Så nu hinner jag ju pigga till mig lite;) hejjdå!


Do more of what makes you happy

Hej! Idag har det varit bra, förutom att vi va på reningsverket med skolan. Det luktade så äckligt! Blää, det luktar ju bajs, fats det är hu klart;) men nu så tar jag det bara lugnt och lyssnar på musik. Försöker också fixa bort instagram bilden... Hejjdå!


Irriterad...

Som ni ser har jag gjort lite små ändringar på bloggen, kommer inte ha den här headern länge tror jag. Ska försöka komma på nått bättre, gillade inte den jag hade innan. Så jag slängde bara ihop några bilder så länge. Också är jag jätte irriterad! Har försökt ta bort insagram bilden (som är på sidan av bloggen) hela dagen och byta den mot en bild på mig. Men det går inte, det står typ att jag har bytt bild men det är inte så på bloggen. Så jag blir as sur. Men det är lite suddiga bilder som ni ser på headern, men om man tittar på mobilen så är det inte så. Ska kanske fråga nån om den vill fota mig och så, men godnatt!:)

Inspiration

 

Söndag

Hej! Igår så var jag i backen med Alma och det var jätte roligt för det var så länge sen man var där. Idag så har jag beställt skalen. Beställde 3st, ett one direction, en med en rosett på och lite diamant(fast inte diamanter;)) och ett sånt här man kan ha typ kontokort och id-kort eller nått kort över huvud taget;) men har fortfarande 2 skal jag ska köpa. Jag och mamma gick till mormor och morfar för dom behövde ha skjuts och hjälp med en sak, hejjdå!:)


HOLA

Idag har det varit bra på skolan. Har haft jätte roligt! Jobbade inte ett ända tal på matten:/ typ satt och skrattade och så. Medan Leo och modin tog min och Wilmas mobil och skulle avaktivera den, och dom lyckades med 15 min på båda. Och för att jag skulle få tillbaks min mobil så var jag tvungen att ge dom min kod till mobilen och inte byta kod. Haha, sen om Tobbe och Johan var tysta en hel lektion skulle dom få 10kr från mig,Alma och Wilma. Och dom lyckades så nu får man ju ge dom en tia. Dom brukar typ alltid prata och leva om;) men nu så gör jag inte då mycket, hejjdå!:)


RSS 2.0