Förlåt....

Hej! förlåt för att jag inte har bloggat. Har inte hunnit, har typ bara pluggat varje dag för vi har prov hela tiden. Ska blogga mer nu! lovar... Igår hade vi so prov om judendom och kristendom. Det gick super bra tror jag;) Idag har det varit okej på skolan:) Mormor hade gjort pannkakor till oss, dom var jätte goda! Imorgon är det äntligen fredag, veckorna går så fort ju. På söndag ska vi stå på skyltsöndagen, vi samlar pengar till en klassresa med den nya klassen. Det ska bli roligt och se hur långt vi kommer. Med våran gamla klass kom vi ända till göteborg också for vi på liseberg,laserdome,paddel båt, universeum och så gick vi på stan en hel dag!:D Hejjdååå:)
 
P.S det är 11 dagar kvar tills jag fyller år!!:)
 
 

Jippi!

Hejj! Idag så har det varit helt ok på skolan. Som vanligt....;) Vi skulle ju ha prov imorgon i so:n. Men han flyttade fram det tills på onsdag!:)Jippi! Så nu hinner man ju träna mer, först skulle vi läsa 100 sidor och det vi skrivit ner i våra antecknings häften. Men nu har vi typ bara 50 sidor vi ska läsa. Så det är ju toppen! Har städat mitt rum idag. Nu sitter jag och kollar på tv, hejjdå!:) (har inga blder på mammas dator, jag vet att det är jätte tråkigt utan bilder:/)

Before i die


Massa prov:(

Hejj! Idag har skolan varit helt ok. Vi åt köttfärssås och spaghetti. Vi har massor av prov nu. Så mycket så man blir galen och läxor:( nu sitter jag barnvakt(y) brukar göra det lite då och då. På fredag ska vi fara till Umeå. Det ska bli så roligt! Vi blir där hela helgen:) super roligt! Hejjdå!:)


Vad ska jag ha för rubrik?

Hejj! Kom inte på nån rubrik. Har inte bloggat på länge, har inte hunnit för vi har jätte mycke prov och läxor. Igår så for hela familjen på stan. Vi åt tacos igår. Det var jätte gott!:) Idag har jag bara varit hemma. Tagit det lugnt, sett på familjen Kardashian, hänkt tvätt och byt sängkläder. Vi ska snart ät, det blir en ganska tidig middag idag. Sen ska vi fara til mormor och morfar. Hejjdå!:)
 

2012-11-13

Hej! Idag på skolan så hade vi nån sak som kallades "begravning" vi gcik upp till sollefteå kyrka. Och det var fyra stationer. Den plötsliga döden, begravingar, typ gick och kollad på gravstenar, och nått om bårhus osv. När vi stog och tittade på en typ staty inne på kyrko gården. Också var det en hyllning till Estonia(skepp). Då frågade han om nån visste vad det var. Och jag bara: Jaahaa! och det var bara jag som svarade. Första natten mamma och pappa sovb i vårat hos så sjönk Estonia. Det var massa elever och lärare från GB skolan som var med på den båten. Så dom som överlevde går typ dit och har en tyst stund eller vad man ska säga. Vi hade 1 lektion idag(Y).
 
Hejjjdå!:)

IPHONE

Hejj hejj! Vaknade vi 9. Gjorde frukost tilln pappa och så. Han fick en skjorta av mig och Linus. Sen har jag varit med Alma. Hon tappade hennes telefon inne på min toalett, och den sprack! Haha, hon har spräkt sin 2ggr och jag 3ggr. Så nu har båda en spräckt skärm! Iphone är inte så bra ändå, för skärmarna håller ju inte. Men dom är ändå bra;) Har nyss ätit, kanske ska vara med Alma efter hon har ätit:)
 
 
 

Jullåtar;)

Halloj! Idag har jag varit med Alma. Vi har typ bara suttit med mobilen och datorn. Vi letade massa roliga bilder på mobilen, sen gick vi in på datorn och hädde på musik. Helt plötsligt så hädde vi på jul låtar:) Vi satt och sjungde hela tiden och filmade oss med min dator, ahahah!:) Sen såg vi på portkod 1321. Det var jätte bra:) I torsdag fick vi reda på svenska provet och jag fick ett C! Det handlade om alla ordkalsserna(10st). Det var ett ganska svårt prov. I går hade vi 2st prov i matte på 1h. Det var lite jobbigt. Just nu sitter jag vid farfars dator, så jag kan inte lägga ut nå bilder(dom roliga bilderna på mig och alma, osv:)). Imorgon är det ju fars dag. Har köpt en sak till pappa:) Ni får se imorgon. Hullsta discot var as grymt!:) Hejjdå!:)
 

Hullsta disco!

Godmorgon, vaknade för kanske en kvart sen. Igår var ja på hullsta disco! DET VAR FETT GRYMT!! Gick dit med Ida, Alma och Wilma. Vi dansade och hade as roligt. Man fick ett lila band oå armen också;)Jag har jätte ont i mina ben, typ tränings värk. För att man har ju hoppat och dansat. Men det är de värt;) nu ligger jag och tittar på tv med Linus. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se. Har ju inte bloggar på länge men nu ska jag börja blogga mer. Hejjdå!:)


ted

Hejj! I söndags såga jag och Alma på bio, TED heter den. Den var jätte bra, rolig och lite sorlig:) Det handlar om en kille som inte hade några vänner när han var mindre. Då till jul fick han en jätte stor teddybjörn och han kallar den ted. Den natten när han ska sova önskar ah att ted blir riktig och när han vaknar så kan ted prata och göra allt som en människa. Jag tycker alla ska se den;) Idag så var skolan ok. åt jätte äklig fisk:/
Nu ser jag på tv och ska snart prova göra lockar med plattång. Hejjdå!:)
 

Grymt!

Heej!! Så gick jag, Wilma, Alma och Ella bus eller godis. det var roligt, vi fick över 3kg godis!!:) Det var en gubbe som bara öppnade dörren och skrek åt oss! Han skrek så här: " stick här ifrån för i helvete! Gå här ifrån för i helvete!" Först trodde vi han skämtade men det gjorde han ju inte. Dom gammla typ hedrar ju dom döda på halloween så dom tycker säkert att det är obehagligt då barn kommer och säger bus eller godis. Iaf vi sov hos mig vi sommnade vid ungefär 1. Och vaknade typ halv 9. Sen så har jag bara tagit det lugnt, tyvär har jag ingen bild på mig sen igår. Hejjdå!:)
 
 
 

Bilder på det jag handlat;)

Hej!! Idag har jag varit med Alma och Wilma. Jag har oxå sytt min halloween dräkt:) Vi har ahft det jätte roligt, vi  va ut och typ lekte tjuv ovh polis. Imorgon ska vi gå ut på halloween och sen sova hos mig. Jag och Ella ska fara till Alma och smika oss där. För dom ska låna vitt smink av mig tror jag:) Ni kommer få se bilder på oss sen och här kommer bilderna på det jag har köpt:)
       Skopunkten- 300kr
 
 

Skopunkten- 400kr
 
 
Ikea- 9kr
 
 

H&M mjukisbyxor- 99kr
H&M rosa krage- 149kr
Gina tricot usaflagga- 99kr
Gina tricot blå tröja- 199kr
 
 
H&M parfym- 49kr
H&M body splash- 39kr
M&M puder- 49kr
 
Köpte också en sak åt Alma som födelsedags present. Oh jag köpte lite godis på jam jam. Köpte också lakan;) Hejjdå!

RSS 2.0